LDO Vs Standartinis regs

B

Bagster

Guest
I Have pastebėjote problemą dėl naudojimosi LDO reguliuotojams labai žemas triukšmo rf dizaino.Atrodo, kad LDO reguliatoriaus nuo pasakyti Röhm arba NJRC normaliomis sąlygomis (atsiejimas dangtelius kaip gamintojai Recomendation) suteikia labai mažai ripple (arba galbūt slopinamas Oscillation) kai įforminama apkrovos, tarkim, 100 - 300 mA.The Silver yra maždaug 150mV dėl apkrovos 200mA.Jei i padidinti dangtelius (nėra geras, nes lentos ploto stora) su ripple sumažina truputį.Aš naudoju X7R keramikos taip ESR yra labai mažas.
Jei i pakeisti reg su standartiniu linijinės tipo, Silver eina visiškai.
Aš žinau, tai turi būti tai, kaip reguliatorius buvo sukurta, bet nors žinoti, kodėl tai vyksta?

The Silver yra 50Khz už Röhm LDO ir 100KHz už NJRC tipą.

RGS

Bagster

Triukšmo esate seing yra greičiausiai atsiliepimą svyravimų ir LDO vidaus op amp schemą.

Jūs bandė naudoti tantalums tiek įvesties ir išvesties?Keramika yra puiku, bet kartais reikia truputį jautienos tiekimo, ypač jei turite didelių pereinamųjų į apkrovą.

Išbėgau į panašią problemą su Linijinis Technika LDO keletą metų atgal, o vienintelis dalykas, kuris padėjo buvo pridėti 100uF atsiejimo į * įvesties * terminale reguliavimo.

Sunku naudotis tants su šia programa yra labai labai ribotą erdvę, kiek kur 0603 yra problema fit
in Aš manau, kad sprendimas yra pagerinti Rodiklis įtampos ir pereiti į standartinę reg ar net šuntas reg !

Thanks anyway

Bagster

Galima tik padidins įtampa ir problemos "išeiti" su LDO (nežinojo, kad buvo galimybė už jus).

Jei naudojate LDO netoli mažos nutraukimo (paprastai 1 - 2 V), tada ji padidinti produkcijos svyravimo jei neturite pakankamai atsieti tiek įvesties ir išvesties įrenginius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back