LDO klausimai (tranzistorius lygio dizainas)

A

andrew_matiga

Guest
Hi LDO meistrų,

Norėčiau paklausti gera nuoroda iš jūsų, nes man reikia daryti LDO mano IC dizainas 9.7v indėlį ir reikalauja Vout apie 5.5V.

Aš padariau paprastą LDO su PVO ir konverteris ir 2 rezistorius.Bet mano problema yra kaip galėčiau galbūt įtraukti tokius didelės vertės varžai mano IC.Man reikia informacijos, patarimų, kaip tai padaryti.Mano rezistorius vertės 100 ir 10500 omų.10500 omų per didelis vidinis SSD.

FYI, tai vidaus įtampos reguliavimas vidaus LED Driver Esu projektavimas.Aš išorės reguliavimo gaminti 9.8V į valdžią mano IC, bet man reikia 5.5V, taip pat į valdžią mano kiti grandinių viduje.

Reikia daug padėti,

Andrew
Paskutinį kartą redagavo andrew_matiga dėl gruodis 17, 2009 7:35; Redaguota 1 kartą iš viso

jei norite i ¹ saugoti luste plotas, pls naudoti didelio rezistorių!Tai taip pat gali padėti jums sumažinti LDO Žemės srovė.Tai nėra naudinga naudoti 100 omų rezistorius!

reguliatoriaus išėjimo iš Opamp tiekimo mano kiti grandynai patinka, keitiklis, ir tt ..Ar galite pasakyti, puikus vertės rezistorių apkrova?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back