LCD televizorius TCON problemų diagnostika, klausimas dėl paviršinio montažo kondensatorius ...

K

Knowledge8069

Guest
Sveiki visi. Aš bandau nustatyti, jei mano Winbook LCD televizorius TCON lenta kondensatorius (Manau, tai yra kondensatorius) yra blogas. TCON lenta dalies numeris 320WA01. TV rodo visas baltas ekranas su spalvų linijos, kulka per jį vertikaliai. Radau ant lentos, kad atrodo, tai gali būti klaidinga, aš ieškau daugiau žinių iš kitų nuomonių. Atrodo, rudą vyniojimo aplink prietaisą ištirpsta šiek tiek iš abiejų pusių, ir atrodo, kad prilituoti ar kažkas nutekėjo iš šių punktų. , Tačiau jame nėra kvapo, nors ji sudegė ir neatrodo, kad pažeista. Semicircles galite matyti viršuje, kur ruda įvyniojimas nėra visiškai padengti. Taip pat įdomu, ką F101 Arti prietaiso. Visi kiti sako Cxxx. Ar tai reiškia, tai ne kondensatorius? Aš parašė keletą nuotraukų. Any help būtų labai dėkingi. [PRIDĖTI = CONFIG] 50.137 [/ PRIDĖTI] [attach = CONFIG] 50.138 [/ PRIDĖTI]

Kad vienas yra ne kondensatorius, induktoriaus L. rasite tai nulis omų multitester.

C kondensatorius, F saugiklis , R - rezistorius, L už induktoriaus D diodas. Pažiūrėkite, kaip paprasta elektronikos! Beje, aiškiai nuotrauką, išmokti naudoti arti ar fotoaparato makro režimu arba perkelti pakankamai toli, daugiau dėmesio skirti ir šviesos tema bei bent iš dviejų pusių. Gerai, kad q integruota ciruit tranzistorius ir U yra ne toks akivaizdus. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back