LCD komanda

L

louislu

Guest
hi ... kas nors žino, kas yra ekrano komandą 1. eilutę LCD's pereiti vienos vietos į kairę ... aš žinau, yra tokia LCD komanda 18h naudojamas perkelti visą LCD ekranas vienos vietos į kairę ... bet aš nenoriu pereiti visą ekraną ... jus norite perkelti 1. eilutę ... Ačiū

Sveiki,

jūs galite tik pereiti visą ekrano LCD komandą.

Norėdami pereiti į viršų eilutės tik turite parašyti savo įprastas ...

Nuoširdžiausi linkėjimai

hi ... gali man papasakoti, kaip parašyti savo nusistovėjusią praktiką, siekiant perkelti tik viršutinėje eilutėje ... ačiū

louislu rašė:

hi ... gali man papasakoti, kaip parašyti savo nusistovėjusią praktiką, siekiant perkelti tik viršutinėje eilutėje ... ačiū

Sveiki,
Manau, kad jūs naudojate HD44870 LCD, ji dosent remia ką ir nori, pabandykite naudoti kitą lcd.

jiems naudojant ATMEL mikrovaldiklių ... 8051 ... dabar wat aš padariau, yra siųsti LCD komanda 18h prie LCD tai perkelti į ekraną vieną vietą į kairę ... bet tai bus perkelti visą LCD ekranas WIC i don nori .. . Ar yra koks nors toshift komandą LCD tik viršutinėje eilutėje?

louislu rašė:

jiems naudojant ATMEL mikrovaldiklių ... 8051 ... dabar wat aš padariau, yra siųsti LCD komanda 18h prie LCD tai perkelti į ekraną vieną vietą į kairę ... bet tai bus perkelti visą LCD ekranas WIC i don nori .. . Ar yra LCD toshift komanda tik viršutinėje eilutėje?

Sveiki

Tai geras sprendimas, tačiau perrašymui bus mažas atsakingieji kenčia, nes jis gali ir tai trunka labai daug erdvės programos atmintyje.

Manau, jei gali Creat string masyvą, ir, pakeitus masyvo argumentas parodyti skirtingų simbolių būtų graži idėja.

Mano

kitas pasirinkimas yra naudoti tuščią vietą perkelti linijos, tačiau tai taip pat imtis atminties aikštelė

Jei įdiegėte LCD READ funkcija įrangos, galite skaityti pobūdį iš vienos vietos ir įrašyti ją į kitą, po vieną-tu nereikia buferio viso pranešimų per mikro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back