lazerinis atstumo matavimas skaitiklis

P

piyush_bhatt

Guest
Sveiki draugai, aš noriu kurti lazerio atstumo matuoklis su šiais reikalavimais. jei kas dirbo, kad prašome padėti man. 1 jis turėtų įvertinti net iki 100m 2 ji turi darbus 3 dienas nuolat. 3 su cm tikslumu. Dėkoju iš anksto.

Ar jums įgūdžių projektuoti tokį ratą? Jei dirbate per kiek laiko užtrunka šviesos keliauti vienam centimetrui jis duos jums į grandinę rūšiuoti reikalaujama idėja. Tai ne pradedantiesiems užduotį. Jūs turite būti gebėti projektuoti optika ir dirbti su labai maža optinės galios. Jūs turite apibrėžti savo minimalus atstumas, taip pat. Keith

Keith pakelia svarbių punkte, jau nekalbant apie biudžetą reikia! Atvykite į galvoja jis, kažkas jau projektuojami ir statomi panašios sistemos naudojant mikrobangas, jos vadinamos Differential GPS. Turite atsarginių atominis laikrodis gulinčius?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 08:58 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:46 ----------</span></span>
Jūs galite galvoti apie naudojant ultrasonics. Nors maksimalus atstumas 100m su 1cm rezoliucija būtų sudėtingas.

Vienas užkliūti su ultragarsu, plataus kampo. Su lazeriai galite nukreipti medis ne tik keli šimtai metrų, tačiau su ultragarso jums greičiausiai tik priemonė iki artimiausio objekto. Keith

Tiesa. Aš turėjau mano abejonių, naudojant ultrasonics sėkmės; tai buvo tik einanti mintis. Reikalavimus, kaip nustatyta, yra labai sudėtinga, naudojant bet kokį metodą.

Jūs esate teisus - tai yra iššūkis. Noptel yra turbūt vienas lauke [url = http://www.noptel.fi/eng/nms/index.php] Noptel Oy lyderiai - Matavimo sistemos - Bendra [/url] Keith

Įdomios! Ar jūs pastebėjote, kaip jie apskaičiuoja judėjimas?
Kai imtuvas juda dėl to, kad dalis judesio su kuriuo jis yra susijęs su atsižvelgiant į etaloninį lazerio liniją, iš lazerio spindulio ant optinio tikslinės pakeitimus atitinkamai poziciją. Viduje imtuvo priemonė elektronikos centroidė poziciją lazerio spindulio ant optinio tikslą nuolat teikti duomenis apie savo x ir y koordinatės nuolat kompiuteryje, pvz.
Atrodo, kad matavimo atstumas iki santykinai nejudančio objekto netgi būti sunkiau.

Atstumas yra matuojamas tiesiog laiko skrydžio (nors jie gauti mm tikslumu!). Čia galite rasti informacijos apie jų grandinę iš mokslinių straipsnių ir disertacijų ne Olou universiteto aikštelė. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back