Laukiama dizainas kai çterpti MUX / DEMUX?

Y

yesme @

Guest
Aš girdėjau, kad ji prarado didelis vėlavimas, kai duomenų kelias turi MUX / DEMUX.Aš tai, kad išlaidos šiek tiek užtrukti, tačiau ne tai, kad jis per daug.

Kai kuriais atvejais atrodo, kad kai kuriose IR AR vartų?

Ar kas nors paaiškinti šią problemą?

Visi vartai papildomas bet kelias pridėti vėlavimą.Ar vėlavimas pridėtinės yra priimtinas, ar ne, priklauso nuo specifikacijos ir reikalavimus savo dizainą.Jeigu projektavimo funkcijas reikia Multiplexer jūs turite tai vistiek.

pridėti mux arba demux ar vartų bus įvesti šiek tiek užtrukti.jo neišvengiamas.

jei šis vėlavimas rezultatus laiko pažeidimų, tada suvaržymų, kad maršrutas yra multicycle keliu.Parašytas po 39 sekundžių:
pridėti mux arba demux ar vartų bus įvesti šiek tiek užtrukti.jo neišvengiamas.

jei šis vėlavimas rezultatus laiko pažeidimų, tada suvaržymų, kad maršrutas yra multicycle keliu.

Vėlavimai nėra didelė problema asinchroninius dizainas.Bet Sinchroninių dizainas, tai yra rimta problema.Apskaičiuojamas visų vėlavimų atžvilgiu jos Didžiausia vertė (Paprastai prietaisai turi min, max ir tipiškų vėlavimą), ir, atitinkamai, pasirinkite Laikrodis.

Nuoširdžiausi linkėjimai.

Kas gali nurodyti man gaires, dizainas yra Multiplexer arba Demultiplexer?Aš gana neseniai šia tema ..ir turi atitikti jį į savo grandinės (ir tai, kad su kai kurių kitų komponentų ...) Norėčiau sužinoti, kokia yra Nurodantis parametrų, apibūdinančių šį elementą ...

Iš anksto dėkojame už Jūsų bendradarbiavimą.

Lubinas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back