Latch problema išdėstymu.

W

wccheng

Guest
Dear all,

Aš brėžinys išdėstymas naudojant 0.18um CMOS.

pad.

Mano dizainas, yra tam tikrų statybos blokų "galingumui PIN susijusi su analog ESD
trinkelėmis.Po I do KDR tikrinimui, jis sakė, kad yra skląsčiu problema ir siūlo man pridėti apsauga žiedas šį bloką.Šis blokas jau labai supakuotas (viršutinė dalis yra PVO ir apatinė dalis yra nmos).Aš ką tik galima pridėti P N-apsauga žiedas su visa pastato blokas, o ne viršutinėje dalyje PVO apsuptas N-apsaugos žiedą ir apatinę dalį nmos apsuptas p apsauga žiedas.Tačiau tos pačios klaidos atsirado.Kaip galėčiau pataisyti?Negaliu naudoti skaitmenines ESD įpasirinktus dėl tam tikrų priežasčių.

ačiū

wccheng

Įrašyta 2 (arba 3 eilutėje, jei įmanoma) kontaktai PTAP / aplinkinių Urs blokai

Labas

Kartais apsauga žiedas nepakanka ir tam tikras atstumas tarp NMOS ir PVO reikia.N šaltinis prijungtas prie GND ir PVO P šaltinis prijungtas prie VDD turi būti atskirti tam nemažiau atstumas.Aš neturiu prieigos prie KDR taisyklės šiuo metu.Esu įsitikinęs, kad toks yra minimas KDR gairių liejimo.

Taip EDSsolutions yra teisinga.

Jums reikia mažiausias atstumas nuo ESD prietaisą ir unrealated grandinė.Yra minimalus atstumas, paprastai tarp ESD nmos prietaisas artimiausias PVO prietaisą ir be apsaugos žiedas atstumas.Apsauga žiedas sumažina minimalų maždaug perpus.Saugokitės matėme ESD taisyklių ignoravimas varžai todėl atrodo taip, tarsi viskas buvo conected į valdžią, tik vienas žiūrėti.

Projektavimo taisyklės pasakys mažiausias atstumas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back