Laptop Battery

J

Johnson

Guest
Need your help for detail arba Tutorial nešiojamas baterijos ir įkroviklis grandinės, specialiai man įdomu sužinoti daugiau apie circiut kuri paprastai yra viduje baterija!Ar çkroviklio arba tiesiog protecter?

Hai Johnson, viduje akumuliatoriaus grandinės siekiama dviejų tikslų.Vienas jis stebi akumuliatoriaus įkrovimo metu temperatūra ir siunčia signalą į mikro valdiklio, kurių pagrindinė apmokestinimo sistemos viduje Laptop išjungti įkrovimo procesą.Antra, ji pastatyta iš daugiau apkrova gynėjas, kuris apsaugo nuo mirę šortai baterija.Taip yra todėl, siekiant apsaugoti vartotoją pat kaip baterija bus paprastai ličio jonų, kurie gali suteikti daugiau ampheres, kad tikimasi, kurios gali Griauna bet avarijos metu.Hope this helps .... Sėkmės

Ačiū, tu turi kiekvienas daiktas ar techninių dokumentų, susijusių su šia problema?

Johnson rašo:

Ačiū, tu turi kiekvienas daiktas ar techninių dokumentų, susijusių su šia problema?

- Ar çkroviklio arba baterijos viduje, ji yra pagrindinė plokštė?

- Aš mačiau kai kurie žmonės deattaching baterija, kai jie turi prieigą prie elektros liniją!Tai naudinga?Kas yra priežastis?

- Taip aš sužinojau apie naujo internall skaitiklis, kuris įsigijęs už laiku!Aš tai atrodo, kad vidaus laikmatis baterijos nurodyti, kad ji yra pasenusi, ir ignoruoti įkrauti!Tada žmonės bando iš naujo nustatyti laikmatį ir panaudoti jį! Ar tai teisinga?

Deattaching baterija, kai jie turi prieigą prie elektros linijos.
Li-Ion baterija keped visu mokestis praranda apie 12-15% jo vardinės mAh galimybė kiekvienais metais.Jei keped 50% už jį praranda daug mažiau, apie 4% per metus.

Noriu dar kartą pakartoti mano klausimus:
Johnson rašo:

- Ar çkroviklio arba baterijos viduje, ji yra pagrindinė plokštė?- Taip aš sužinojau apie naujo internall skaitiklis, kuris įsigijęs už laiku!
Aš tai atrodo, kad vidaus laikmatis baterijos nurodyti, kad ji yra pasenusi, ir ignoruoti įkrauti!
Tada žmonės bando iš naujo nustatyti laikmatį ir panaudoti jį! Ar tai teisinga?

Johnson rašo:

- Ar çkroviklio arba baterijos viduje, ji yra pagrindinė plokštė?- Aš mačiau kai kurie žmonės deattaching baterija, kai jie turi prieigą prie elektros liniją!
Tai naudinga?
Kas yra priežastis?- Taip aš sužinojau apie naujo internall skaitiklis, kuris įsigijęs už laiku!
Aš tai atrodo, kad vidaus laikmatis baterijos nurodyti, kad ji yra pasenusi, ir ignoruoti įkrauti!
Tada žmonės bando iš naujo nustatyti laikmatį ir panaudoti jį! Ar tai teisinga?

Norėčiau paklausti mano klausimą dar kartą:
- Ar vidaus struktūrą mobiliojo baterijų pat kaip laptopo baterija?Ar galime tikėtis, kad tokia pati apsauga schema mobiliojo battrey?

Johnson rašo:

Norėčiau paklausti mano klausimą dar kartą:

- Ar vidaus struktūrą mobiliojo baterijų pat kaip laptopo baterija?
Ar galime tikėtis, kad tokia pati apsauga schema mobiliojo battrey?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back