Laikrodis Padalinę

D

Digital-L0gik

Guest
Hi Everyone,

Aš sparčiai laikrodis ateina iš gabalėlio ip kad kartų duomenimis, gaunama iš kiekvieno krašto, kad greitai CLK.Mano dizainas reikalauja, kad aš padalinti šį laikrodį 2, o aš to padaryti tiesiog flip flop konfigūracijos (ne PLL galima naudoti).Mano susirūpinimą kelia tai, kad mano padalintas laikrodis krašto gali atvykti vėliau flip FLOPS kad yra greiferiniai kai gabalai Duomenų žirgais ant greičiau CLK.Pavojus yra prarasti duomenis.Ką aš galėčiau dirbti galimybę vėlai atvykstančių kraštas?

Ačiū.

Firma analityczna Canalys opublikowała ciekawe dane dotyczące rynku smartfonów w pierwszym kwartale bieżącego roku. Wynika z nich, że 1/3 wszystkich sprzedawanych urządzeń tego typu to modele z ekranem o przekątnej powyżej 5-cali. W tym 22% to urządzenia z wyświetlaczami o przekątnej z zakresu od 5 do 5.4-cala, 10% ma ekrany od 5.5 do 5.9-cala, a 2...

Read more...

Pirma, duomenys bus pradėta būti greitas laikas ir perimta lėta laikrodis gali būti tik pradėjo kas antrą ciklą, kitaip lėtai laikrodis bus praleisti pusę duomenis.Jei jūsų dizaino rūpinasi, kad jums nereikės.Dvi valandas galima suskirstyti ir subalansuotą kartu per laikrodis medžio sintezė užtikrinti, kad visos laikrodžio kraštų atvyksta maždaug tuo pačiu laiku.

Taip, ir sąskaitos, kad.Ačiū už atsakymą.Jūs teisus, Laikrodžiai medžio sintezė bus rūpinamasi ja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back