laikrodis Jungties įvadas ir Charge Injection

B

budzz

Guest
Sveiki, noriu paklausti apie Neidealūs poveikis analoginis jungiklis. laikrodis Jungties įvadas ir nemokamai injekcijos, yra šių dviejų ką tik tą patį? Ačiū.

Charge Injection (taip pat vadinamas laikrodis Jungties įvadas ir nemokamai Jungties įvadas)

šalia paracitic kondensatorius CGD ir CGS, bet ar yra kitas dalykas, kad priežastis laikrodis Jungties įvadas ir nemokamai injekcijos? ar kas nors gali duoti trumpą paaiškinimą apie laikrodį Jungties įvadas ir Charge Injection, prašom. Ačiū.

Mėginių ėmimo etapas su MOP tranzistorius kaip pereiti AB rodomas Fig3. Kai jungiklis yra įjungtas, nėra mokesčio suma sukaupta vykdant kanalo tranzistorius. Sukaupta mokestis apskaičiuojamas pagal formulę: (ekv parodyta žemiau) Kai jungiklis išsijungia, šis mokestis yra suleidžiamas į bet kuria kryptimi ir iš dalies nemokamai (ΔQ) yra dempingo kaina į kondensatorių AP. Už ΔQ rezultatų paklaida įtampos ΔQ / CS CS. Sparčiai išjungimas būklė, kai kuriems laiko kontrolės laikrodis yra labai greitas, tranzistorius kanalas išnyks greitai. Praktiškai mokestis ΔQ vargu ar galima prognozuoti tiksliai.

Kai jungiklis išsijungia, šis mokestis yra suleidžiamas į bet kuria kryptimi ir iš dalies nemokamai (ΔQ) yra dempingo kaina į kondensatorių AP. Už ΔQ rezultatų paklaida įtampos ΔQ / CS CS. Sparčiai išjungimas būklė, kai kuriems laiko kontrolės laikrodis yra labai greitas, tranzistorius kanalas išnyks greitai. Praktiškai mokestis ΔQ vargu ar galima prognozuoti tiksliai.
Aš taip pat skaityti kažką panašaus į tai per daug. Aš žinau, kad yra mokestis, kuris turi būti dempingo kaina, kai laikrodis yra pasuktas '0 '. tačiau kyla klausimas, kad aš nežinau, mokesčio dalis, kuri dempingo kaina į Nusausinkite ir kad dempingo prie Source. ir kaip į Kanalizacija varžą ir šaltinio bus trukdžių. (varža gali būti tas pats / skiriasi Nusausinkite ir Source) ačiū

Aš noriu žinoti, kaip sukurti gerą pereiti AD / DA schemų? Kadangi mes žinome, ji laikrodis Jungties įvadas ir nemokamai injekcijos poveikį jungiklį.

laikrodis Jungties įvadas ir nemokamai injekcijos yra skirtingos. Laikrodis Jungties įvadas reiškia laikrodžio signalui pakeisti prie vartų mazgas lemti nutekėjimo / šaltinio įtampą kaita per CGD ir CGS jungties. Ir Charge Injection tai mokestis yra suspaudus į / absorbuojamas iš nutekėjimą / šaltinis per kanalą formavimo arba nyksta.

Sunku modelis mokestis dispersijos santykis, tačiau apskritai manoma, kad pusė mokestis perkelti į šaltinį, o kita pusė į vidų. Manau, efektyvusis ilgis kanalo, priklausomai nuo darbo režimas, taip pat veiksnys, kad dėl to, kad sočiųjų mokestis yra sukaupta šaltinis didesnis nei nutekėjimo (tai reiškia, kad kanalo ilgis moduliacija).

yepp.I sutinku su jumis, laikrodis Jungties įvadas yra momentinis proceso kondensatoriai mokestis redistrubution už KVL satisfcation, tai yra tiesioginis rezultatas laikrodis pereinamojo laikotarpio ir jos laiką yra į laikrodį kraštas transition.But kad mokestis injekcijos yra procesas, MOS jungiklis įjungti / išjungti, ir jo čiulpti / nuspaudžiant mokestis iš / į šaltinį ir nutekėjimo mazgas, kuri yra netiesioginis rezultatas laikrodis perėjimą ir įjungti / išjungti, galbūt tai atsitinka vėliau ir lėčiau nei laikrodis feedthrough.There yra subtilus skirtumas dvi čia. pataisyti mane jei aš neteisus pls [citata = leo_o2] laikrodis Jungties įvadas ir nemokamai injekcijos yra skirtingos. Laikrodis Jungties įvadas reiškia laikrodžio signalui pakeisti prie vartų mazgas lemti nutekėjimo / šaltinio įtampą kaita per CGD ir CGS jungties. Ir Charge Injection tai mokestis yra suspaudus į / absorbuojamas iš nutekėjimą / šaltinis per kanalą formavimo arba nyksta. [/Quote]

Dėl iš dalies pašalinant iš Charge Injection mes įdėjome du swithes pusė dydžio (jungiklis) dėl boths pusių jungiklis su vartų sujungti į priešingą Poliariniai poveikį. Tokiu būdu mes stengiamės amortizuoti tikslią mokesčio, kai jungiklis yra išjungtas tiekimo tikslus chrge, kai jis yra įjungtas. Nors chrge paskirstymas tarp šaltinio anmd nutekėjimo maynot būti lygi, bet tai sumažinti klaidų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back