B
budzz
Guest
Sveiki, noriu paklausti apie Neidealūs poveikis analoginis jungiklis. laikrodis Jungties įvadas ir nemokamai injekcijos, yra šių dviejų ką tik tą patį? Ačiū.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aš taip pat skaityti kažką panašaus į tai per daug. Aš žinau, kad yra mokestis, kuris turi būti dempingo kaina, kai laikrodis yra pasuktas '0 '. tačiau kyla klausimas, kad aš nežinau, mokesčio dalis, kuri dempingo kaina į Nusausinkite ir kad dempingo prie Source. ir kaip į Kanalizacija varžą ir šaltinio bus trukdžių. (varža gali būti tas pats / skiriasi Nusausinkite ir Source) ačiūKai jungiklis išsijungia, šis mokestis yra suleidžiamas į bet kuria kryptimi ir iš dalies nemokamai (ΔQ) yra dempingo kaina į kondensatorių AP. Už ΔQ rezultatų paklaida įtampos ΔQ / CS CS. Sparčiai išjungimas būklė, kai kuriems laiko kontrolės laikrodis yra labai greitas, tranzistorius kanalas išnyks greitai. Praktiškai mokestis ΔQ vargu ar galima prognozuoti tiksliai.
Sunku modelis mokestis dispersijos santykis, tačiau apskritai manoma, kad pusė mokestis perkelti į šaltinį, o kita pusė į vidų. Manau, efektyvusis ilgis kanalo, priklausomai nuo darbo režimas, taip pat veiksnys, kad dėl to, kad sočiųjų mokestis yra sukaupta šaltinis didesnis nei nutekėjimo (tai reiškia, kad kanalo ilgis moduliacija).