Laiko pabaiga

D

Dreb

Guest
Labas.Kai kalbame apie laiką užbaigimo sąsajos dizaino, paprastai kokia technika tai kam naudoti siekiant sumažinti kelio vėlavimas? Nuo architektūros iki vartų lygiu.
pvz, kai tikiuosi mano sistema paleidžiamas 500M, tačiau po sintezė tai tiesiog 200M,
ką jūs apie jį, nes greitis labai svarbus, kaip apie žingsnius siekiant jį?

Drebėti rašė:

Labas.
Kai kalbame apie laiką užbaigimo sąsajos dizaino, paprastai kokia technika tai kam naudoti siekiant sumažinti kelio vėlavimas? Nuo architektūros iki vartų lygiu.

pvz, kai tikiuosi mano sistema paleidžiamas 500M, tačiau po sintezė tai tiesiog 200M,

ką jūs apie jį, nes greitis labai svarbus, kaip apie žingsnius siekiant jį?

Ei, ką aš turiu galvoje yra optimizuoti dizaino RTL lygiu arba obove ar žemiau (vartai), donn't rūpintis Fizinis projektavimas.ir taip pat įskaitant kodavimą optimizavimas

Jūs problema yra pernelyg bendro pobūdžio.Yra tiek daug metodų sumažinti cirtical kelias pavyzdžiui, pridedant daugiau lygiagrečiai funkcija vienetai, pridedant daugiau vamzdynų etapais ... ir tt

Jūs naudojatės neteisingas pavadinimas "laiko clusure".tai ne apie laiko uždarymo, tai yra apie laiko efektyvumą.

eexuke rašė:

Jūs problema yra pernelyg bendro pobūdžio.
Yra tiek daug metodų sumažinti cirtical kelias pavyzdžiui, pridedant daugiau lygiagrečiai funkcija vienetai, pridedant daugiau vamzdynų etapais ... ir tt

Jūsų front-end tai po sintezė, galite tikrinti savo kodą, kad jei DataPath galima Konvejerinio, ar jūsų dizainas gali būti rodomi tik esant 200M.

Didžiulis skirtumas į esamą dažnį po sintezė ir jūsų reikalingų dažnių ....... atrodo, jums reikia pakeisti savo kodą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back