laikinas modeliavimas tos pačios grandinės - skirtingi rezultatai?

K

katrin

Guest
Dabar aš naudoju laikinas modeliavimas kadencijos imituoti grandinės. Jei aš pažvelgti į mažo išėjimo srovės grandinės laiko skalę [color = red] keli šimtai nano sekundžių smaigalys. Manau, kad Šis smaigalys amplitudė svyruoja. Smaigalys amplitudė gali svyruoti nuo 1,5 uA iki 20uA, [/color] kiek aš matau. 1, [color = red] smaigalys amplitudė skiriasi kiekvienoje tos pačios modeliavimo Periode. [/Color] Pavyzdžiui, jei išėjimo signalo Periode 1ms, tada šią 3ms ir 4ms smaigalys amplitudės skiriasi ..... 2, [color = red] smaigalys amplitudė skiriasi įvairių modeliavimo. [/Color] Pavyzdžiui, kiekvieną kartą, kai aš paleisti modeliavimas, kurio rezultatai yra šiek tiek kitoks. 3, [color = red] smaigalys amplitudė yra skirtingas kitame kompiuteryje. [/Color] buvo išbandyta modeliavimas ant 32bit ir 64bit kompiuterio kompiuterio ir Cadence yra įdiegta į juos abu. Rezultatai taip pat yra gana skirtingi. Ir su visų šių trijų sąlygų, šuoliai, atrodo, gali skirtis atsitiktinai, nėra kitimo taisyklės. Man įdomu, kas yra priežastis. Ar tai dėl to, kad nėra pakankamai tikslūs, kad toks mažas energijos kiekis per kelis šimtus nano sekundžių laikinas modeliavimas yra?

Padidinti modeliavimo tikslumas: reltol, abstol ir tt

iš tiesų, aš naudoju ULTRASIM kadencijos atlikti modeliavimą dėl didelių grandinės, vaiduoklis yra šiek tiek per lėtai

Jei naudojate skirtingų versijų, tai gali būti skirtumas algoritmas. Jei tas pats, iš tiesų nuostabi man.

kuri versija jums reiškia? kadencijos versija? [Quote = Hunter_BJUT] Jei naudojatės skirtingų versijų, tai gali būti skirtumas algoritmas. Jei tas pats, iš tiesų nuostabi man. [/Quote]

Taip, versija kadencijos. tokios pat būklės, modeliavimo rezultatai turėtų būti nuoseklus, nebent konfigūracijos skirtumo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back