M
marshal_banana
Guest
Sveiki, aš šiuo metu dirba apie aeroponics sistema kaip privatus projektas.Aš sukūrė sistemą, naudojamą auginti augalus, bet man reikia padaryti laiku grandinė, kuri veikia vandens siurblys, 15 minučių kas valandą.Turiu šiek elektronikos žinių iš mano GCSE metus, bet aš neturiu žinių, kurios būtinos, kad laiko grandinę.
Būčiau dėkingas už bet kokią grandinę patarimų knygų, kurios galėtų padėti man gyvenimą, kad aš arba jei kas nors turi schema, kad bus patenkinti savo reikalavimus.
Grandinė turi veikti 15 minučių kas valandą į valdžią vandens siurblys.Grandinė gali būti maitinamas elektros tinklo sąnaudos arba baterijų, kad galima įkrauti naudojant saulės kolektorių (PV ląsteles).
Bet kokius duomenis padėtų man daug,
Ačiū už jūsų laiką, B
Būčiau dėkingas už bet kokią grandinę patarimų knygų, kurios galėtų padėti man gyvenimą, kad aš arba jei kas nors turi schema, kad bus patenkinti savo reikalavimus.
Grandinė turi veikti 15 minučių kas valandą į valdžią vandens siurblys.Grandinė gali būti maitinamas elektros tinklo sąnaudos arba baterijų, kad galima įkrauti naudojant saulės kolektorių (PV ląsteles).
Bet kokius duomenis padėtų man daug,
Ačiū už jūsų laiką, B