Laikas domeno reflectometry (KSK)

M

manchiraju

Guest
Sveiki, aš norėjau įgyvendinti TDR principas mano laboratorijos, kaip man buvo prieš perkant vieną idėją. Sužinojau keletą grandinių tinkle, bet norėčiau įgyvendinti pats pagrindinis TDR be mėginių ėmimo vadovas / T-jungtis naudoti (kaip nustatyta daugeliu atvejų dėl neto ir šiame forume). Ar galiu jį įgyvendinti tik su funkcinis generatorius, CRO, kabelių ir kitų įtaisų (kaip rasti mano laboratorijoje)?

Taip, galite. Raskite galia buferinio tirpalo (IC pvz DS0026 ar dar geriau naujesnis žemo lygio MOS FET vartų vairuotojai mėgsta IR4426), galintį 50ns kilti ir kristi kartus. Jei mažesnės kilti ir kristi laikai yra naudojami grąža bus ne taip tiksliai. Žemas induktyvumas maitinimo su trumpais veda (1 colis viso elektros energijos tiekimo linijos) Priglausti buferio išėjimo pabaigoje įkalbinėti su mažo induktyvumo 10 Ohm rezistorius serijos. Ieškokite visame už indėlį impulso ir grįžti rezistorius. Tikiuosi, kad tai yra kai kurių naudojimas. Yar.

Jūs tai pasakyti, kad aš naudoju impulsų generatorius siųsti impulso visoje maitinimo buferis, kurio išėjimas yra prijungtas prie vieno galo įkalbinėti ir nuosekliai su rezistorius? Ar galiu ieškoti incidentas ir grįžti naudojant atskiro zondo patenka į osciloskopu?

Štai idėja, nors jūs, žinoma, gali matuoti laikui, su nei osciloskopo skaitiklis. Principas yra išsiųsti greitai medalio impulso išilgai kabelio iš vieno galo ir pamatyti, kaip ilgai užtrunka sugrąžinami iš toli pabaigoje. Toli pabaigos galėtų, žinoma, į laidą pertrauka, o ne tai fizinis pabaigos. Nebaigtas kabelis ar pertraukos neužteks impulso tiek daug ji tiesiog atspindi atgal. Vėlinimas tarp išvykstančių ir grįžo impulsas sukėlė du kartus kabelio ilgis, ten ir atgal, bet tu turi atsižvelgti į greičio koeficientas konvertuoti nedelsiant į tikrą atstumą. Brian.

Ei PPL, prašome atsakyti į šiuos 2 Qs 1) Man reikia dizaino TDR grandinė priemonė dielektrinė konstanta dirvožemio. Ar galite man papasakoti, ką visi komponentai yra būtini, nes aš turiu, kad greičiau juos, kaip aš galiu ir padaryti jį dirbti į kitą prieš 3 dienas (labai skubiai). Ką aš, mano laboratorija yra impulsų generatorius, CRO, jų atitinkamas zondai (turėčiau kad atskiras kabeliai "arba šių užteks?), Rezistorių, kepurės ir tt 2) Po projektavimo pirmasis grandinė turiu bendrauti su belaidžio sistema ir siųsti duomenis visoje. Taigi, laikydami tai galvoje, galima atsakyti į pirmąjį klausimą!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back