Labas ..

R

rajat_ec

Guest
Draugai Noriu būti gera DSP inžinierius ir siekiant, kad i need ur help .. plzzz vadovas man ir tai man WHT shld I do.

plzzzzzz pat pasakyk man, kad ..
WHT yra MATLAB?

už starterius, galima sakyti, MATLAB yra programinės įrangos inžinierius bet reikia, kad būtų galima naudoti, galite imituoti beveik bet kokią sistemą, naudojant MatLab, norite būti DSP inžinierius, jums reikia padaryti MATLAB tavo geriausias draugas, atsisiųsti programinę įrangą į savo kompiuterį ir naudotis jo vartotojo vadove dirbti savo kelią aplink jį, jo gavo labai naudinga, "Help" funkcija.

Hi Rajat,

Norėdami tapti gera DSP inžinierius, Jums reikia turėti visus pagrindus aišku your mind.Visos pagrindai turi būti aiškus.Gal galite nurodyti keletą knygų kaip Rabiner & Gold.

Matlab yra įrankis.Ji naudojama matricų operacijos initially.But dabar jis buvo plačiai naudojamas imituoti ir datapaths elgesys (DSP, Comm tt), taip pat kontrolės kelius.

Linkėjimai,
dak-ju

MATLAB yra geros programinės įrangos analizės sistemą ir matematika ir DSP.

būti geros inžinierius DSP U turi skaityti knygas apie tai

prisijungti bet DSP sertifikatas metu sparčiai auga DSP srityje

Būti gerai DSP inžinierius turėtumėte perskaityti DSP knygų .. aikštelėSiūlyčiau perskaityti knygą "Digital Signal Processing: Principles, Algorithms and Applications by John Proakis ir Dimitris Manolakis".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back