Labai mažos Silver PSU už UV vairo

Z

z9u2k

Guest
Labas,

I'm in ieškoti labai žemas Silver maitinimo, dėl mažų voltų diapazono stiprintuvas.

Tai didelis pelnas vairo (apie
50 dB) ir turėtų sustiprinti su ~ 30uV signalas, dirba nuo 4.5V-6V maitinimo.Aš ieškau dizainas, kad nebus įvesti triukšmo mano signalas dėl Perlisty.

Mano dabartinė idėja yra baterijos su linijiniu reguliatorius, su paprasta talpa daugiklis, tačiau ši idėja turi savo trūkumų.

Labiausiai patogiau mano prašymas bus DC / DC step-up converter (kažkas palei linijas, MAX1676), tačiau kadangi tai yra komutacinius reguliatorius, būtų įvesti per daug Perlisty.Nebent yra būdas sklandžiai šį pakankamai gera?

Visi straipsniai Aš iškilo iki šiol yra garso orientuotą su signalo lygiai dešimtis ar šimtus milli-V.

Can anyone point me out arba rodo taip, kad tinka prie mano įtampos lygį?

Ačiū!

Linijinė reguliavimo iš esmės yra gera idėja, papildomos filtravimo gali būti prasmingas.Tikrinti turėtų apsvarstyti kitų trukdžių keliai nei maitinimo įtampa kai sprendžiami su UV signalus, ypač žemės linijų ir inductive coupling.

Kaip jums sakė, borto komutacinius reguliavimo trukdžiai gali būti sunku sustabdyti, kad būtų lengviau, jei galima jų išvengti.

Mes gaminame ir naudoti Rezonansinis būdas konverteriai mūsų tikslumo programas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back