L293 palyginti į VNR ...

A

adi_rage

Guest
, kai man buvo projektuojant įprastų robotai iki šiol i naudojamas l293 transporto vairuotojų, bet Neseniai aš atėjau visoje vienas mini projektas, kai Stepper motorinių drived VNR vairuotojo ... Dabar mano abejonės yra tai, kas iš tiesų tai VNR vairuotojo n Kokia yra pagrindinė skirtumas betwween l293 motorinių vairuotojo n VNR vairuotojo ... PLZ atsakyti, kai tik įmanoma
[color = "# FF0000"] naudoti prasmingus pavadinimus ar kitą kartą jūsų pranešimas bus ištrintas [alexan_e] [/color] [/ quote ]

Duok mums visapusiškai dalyvauti tiek žetonų skaičiaus, arba dar geriau duoti mums nuorodos į jų duomenų lapus. Taip pat naudoti prasmingą pavadinimą jums pranešimų.

L293 keturių Dviejų išėjimas, todėl įsispaudžia (pateikti GND) arba šaltinio srovės (teigiamą tiekimo), todėl gali būti naudojamas vienpolis ar bipoliniu varikliai ULN2003 (jei tai yra tai, kas jums yra nuoroda), gali tik kriaukle dabartinės ( teikti GND), nes išėjimai yra atviras kolektorius, jis gali tik vairuoti vienpolis varikliai. Aleksas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back