KYLIS PROBLEMA

N

Noman Yousaf

Guest
HELLO EVERY ONE
Aš naudoju KYLIS 7,01
Problema yra WHAEN aš DERINIMUI PROGRAMINĖ ĮRANGA I ATVIRAS PERAPHELER lango WATHCING I / O UOSTAI, laikmatis ETC bet negaliu rasti VIDAUS RAM langų.
Kaip galiu patikrinti VIDAUS Ozo DĖL DEBUGING?
Thanks in advance

Niedawno pisaliśmy o planach japońskiego producenta, który planuje skupić się w szczególności na smartfonach z najwyższej półki, by móc skutecznie konkurować z flagowcami największych gigantów świata mobilnego IT. Wygląda na to, że Sony nie rzuca słów na wiatr, bo nadchodzący phablet Sony Xperia Z3X zapowiada się naprawdę interesująco, a to za spra...

Read more...

atminties langas rodo tik programos atminties ne vidaus avinas, kaip aš think.please pasakykite išsamiai

Labas,

Atsiprašome perskaityti šią"Atmintis lange yra ekrano apačioje. Galite rodyti atminties svyruoja čia. Spustelėkite vieną iš atminties korteles (Memory # 1, pvz) ir tipo" X: 5000H "į paieškos laukelį, pažymėtą" Adresas: ". Tai sako uVision2 pradėti rodyti e" X "ternal atminties adresu 5000H. Taip pat galite rodyti" C "Ode atminties C: adresas, vidaus" D "irect atminties su D: adresas,

o vidinis" aš " ndirect atmintį su I adresą. "Sphinx

Šis aprašymas Atmintis Langų iš pagalbos Keil uVision2:

"Atmintis lange rodomas turinys įvairiose atminties sritis. Iki keturiose skirtingose vietovėse, gali būti peržiūrėtos, skirtingų puslapių. Kontekstinio meniu leidžia jums pasirinkti Išvesties formatas.

Į Adresas srityje atminties langas, galite įvesti bet išraiška, įvertina veiklos pradžios adresas, plotas, kurį norite rodyti.Norėdami pakeisti atminties turinį,
dukart spustelėkite vertė.Tai atveria redagavimo lange, kuris leidžia įvesti naują atminties vertybes.Norėdami atnaujinti atminties langas o tikslinė programa veikia leidžia Žiūrėti Periodiniai Window Update "."

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back