kvadratinės šaknies ir abipusis apskaičiavimas

E

elecs_gene

Guest
Hi gali u guys man duoti veiksmingą abipusio ir kvadratinės šaknies bet betwwen 0 ir begalybės skaičiavimo algoritmas ... dėl

Papasakok man daugiau apie būtinybę ... Ar ketinate būti programavimo? Ar tai aparatūros projektavimo (pavyzdžiui, FPGA)? Ar tai kai DSP lustas, kuris neturi šios funkcijos? Taip pat, kokios veiklos jūs ieškote?

Hi iš tikrųjų aš esu aparatūros įgyvendinimo FPGA / asic..so MDV Esu paieškos algoritmai, kurie yra veiksmingi, taip pat, kaip įgyvendinami aparatūros .. Kalbant apie

Yra gražus aprašymas http://www.pldesignline.com/howto/180203299 Visų pirma, FPGA ir DSP sprendimus, "Abipusė kvadratinės šaknies" algoritmas dažniausiai įgyvendinami. Tai yra mažo poveikio Niutono metodu versija. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 18 minučių: [/color] [/size] Dar viena mintis - "pradinis atspėti" kartotinis metodus, turi daug padaryti su konvergencijos. Jei jūs darote tai slankaus kablelio, siūlau naudojant peržvalgos lentelę atspėti eksponentė. Jei yra sveikasis skaičius, aptikti labiausiai dideliam bitų, ir naudoti savo kvadratinę šaknį, kaip sėkla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back