Kvadratūrinės osciliatorius

S

sbinkhalid

Guest
Labas Aš kvadratūrinės Generatorius kvarcinis projektą ir esu naudojant pridedamą grandinės schema. Pavarčiau Proteus grandinės schema ir jos imituojančia bauda. Bet aš turiu sunku suprasti rezistorių ir kondensatorių funkcijas. Taip pat turiu paaiškinimą, kaip grandinė sukelia 90 laipsnių fazės poslinkio gamybos apimčių. Thanx [attach = CONFIG] 74.808 [/ PRIDĖTI]

Gerbiamasis sbinkhalid Sveiki, aš manau, kad iš tų RC tinklų tikslas yra suteikti pakankamai fazės poslinkio. taip Av * beta gali būti maždaug vieneto ar didesnis, todėl ji gali virpėti. Best Wishes Goldsmith

Labas Ačiū už jūsų paaiškinimą, bet ką aš tikrai wantd žinoti, kas yra Varžų ir kondensatorių funkcionalumas ir kaip skirtingos savo vertybes įtakos produkcijos.

Manau, fout = 1 / t * pi * R * C todėl jūs galite pasirinkti. ir jų reikšmės yra tokie patys kartu. Ir aš manau, kad ši byla gali padėti jums daugiau. žr. žemiau, prašom: [PRIDĖTI] 74818 [/ PRIDĖTI] Sėkmės Goldsmith

Sveiki, Ačiū už jūsų paaiškinimą, bet tai, ką aš tikrai wantd žinoti, kas yra Varžų ir kondensatorių funkcionalumas ir kaip skirtingos savo vertybes įtakos produkcijos
parodė osciliatorius grandinė susideda iš dviejų RC integratorius sujungti į uždarą kilpą. Tai labai universalus grandinė, kuri pristato du signalus su 90 laipsnių fazės skirtumo. Opamp grandinė su R2, C2 yra klasikinis vartydami Milleris integratorius. Antroji Opamp su R1, C1 iš kartu su pasyvaus Lowpass, Rf, Plg forma ne-apversdami integratorius etapas (BTC integratorius). Taigi, dažnio w = 1/RC (visi RC elemets yra lygus) kilpa pelnas dydis yra 0 dB ir,, kilpa etapas yra lygus nuliui (90 laipsnių. Minus 90 laipsnių). Tai atitinka virpesių, Barkhausen sąlyga.

Paprastas būdas pamatyti, įterptam fazės poslinkio generatoriai nutraukti linijos, ir fazės poslinkio pristatė likti stiprintuvo ir laipsniško tinklo (šeriami su panašiu signalo).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back