B
Buqpa
Guest
Hello and thanks in advance,
Aš mėginu imituoti atviro ciklo rezonatorių filtras, kuris yra labai rezonansinis kontūras.
Naudojant MWO ir CST modeliavimo darbai tikrai blogai.Tik Ansamblis yra geras atsakas, lyginant su matavimo, bet aš ne mintis apie tai, kaip naudoti dizainą kintamasis ansamblis, I mean, nustatant "spragą" kintamąjį pavyzdžiui todėl parametras Gebu lengvai pakeisti, kad modelis yra taip pat modifikuoti.Brėžinys į ansamblį yra skausmas a $ $ ir man reikia greitai keisti.Naudojant Autocad ar kitą programinę įrangą DXF kalba ir importo į Ansamblis yra neperspektyvus
Beje, aš naudoju ansamblis nes grandynas yra plokščių, žinoma
Taigi, mano klausimas yra tai, dviviečiai,
Kuris
J. Simulator geriausiai fot šios grandinės (ir ji yra lengvai parametrize)?
Ar posible naudoti dizainą kintamieji (parametrize) ir ansamblis?Thanks a lot!
Aš mėginu imituoti atviro ciklo rezonatorių filtras, kuris yra labai rezonansinis kontūras.
Naudojant MWO ir CST modeliavimo darbai tikrai blogai.Tik Ansamblis yra geras atsakas, lyginant su matavimo, bet aš ne mintis apie tai, kaip naudoti dizainą kintamasis ansamblis, I mean, nustatant "spragą" kintamąjį pavyzdžiui todėl parametras Gebu lengvai pakeisti, kad modelis yra taip pat modifikuoti.Brėžinys į ansamblį yra skausmas a $ $ ir man reikia greitai keisti.Naudojant Autocad ar kitą programinę įrangą DXF kalba ir importo į Ansamblis yra neperspektyvus
Beje, aš naudoju ansamblis nes grandynas yra plokščių, žinoma
Taigi, mano klausimas yra tai, dviviečiai,
Kuris
J. Simulator geriausiai fot šios grandinės (ir ji yra lengvai parametrize)?
Ar posible naudoti dizainą kintamieji (parametrize) ir ansamblis?Thanks a lot!