, Kuris Opamp 1.8 V maitinimo, 0,15 yra didesnis pelnas?

C

ccw27

Guest
Kuris iš žemiau stiprintuvo didesnis pelnas? Koks įvairių prieaugio galiu tikėtis naudojant šią stiprintuvas 1.8V tiekimo 0,15 procesas 70 dB? Bandau sukurti Opamp mano draustinės juostos ir reikia viena, kad didelis pelnas. Bandau išvengti tradicinių 2 etapo Opamp, nes jis reikalauja kompensacijos, taigi ir didesnis plotas. Aš esu atvira pasiūlymus mano Opamp. Ačiū

Manau, kad pirmasis gali gauti didesnį pelną nuo cascode išėjimo, antra, nėra lengva padidinti pelną, nes pelnas daugiausia įsigyti iš produkcijos etape. Bet pirmą produkcijos swing yra mažas, bet manau, kad jis atitinka mūsų draustinės juostos klaida Opamp. Antroji priežastis yra draustinės juostos VBE yra maža, todėl reikia PVO įvesties.

Bendras būdas Įvesties PVO įvesties pora atrodo pagrįsta, nebent jūs naudojate NMOS įvesties poros subthreshold (silpnas Inversija). Aš patars jums ištirti sulankstyti cascode OPA, kuri sujungia cascoding privalumai ir žemos įtampos vieno etapo operacija.

Manau, kad jums geriau 2nd tipo, nes turite žemos įtampos ir negali sau leisti cacode produkcijos etape, nes jūs neteksite daug galvai. Jūs galite daryti tai, ko padidinti pelną, susijusius su įtampos galvai su cascode išėjimo etape daugiau pastangų ir reikės daug iteracijos.

Ką turėčiau naudoti šališkumo Opamp Pločio tarpas dizainas? PTAT, Pločio tarpas arba konstantos GM? Ačiū

Esu labai domina ši tema, turi būti sąžiningai. Opamp turi turėti bent šias funkcijas: 1.very daug stipriau (> 80dB geriau) 2.very maža kompensuoti įtampos Vos jūsų draustinės juostos taikymo (

Aš norėčiau naudoti 2 struktūrą realizuoti 1,8 VDD amplifer. Manau, kad tai labiau tinka draustinės juostos. Pirma, jūs turėtumėte žinoti minimalų VDD amplifer gali dirbti pagal dvi skirtingas struktūras, tada jums reikės kažkiek pasirinkimas raktas.

2 variantas yra geresnis. 1-asis variantas sudegina per daug srovės (prisiminkite, jūs vis dar reikia sukurti šališkumo įtampa cascodes). Tiesą sakant, aš siūlau jums naudoti paprastą skirt pora pradėti Opamp su aktyvia apkrovų. Norite nustebinti draustinės juostos vykdymas negali būti, kad blogai. Atminkite: laikyti paprasta grandinė yra beveik visada geriausias dalykas analogas grandinės projektavimo.

Jeigu energijos vartojimas nėra pirmos eilės prioritetas, naudokite pirmasis dizainas. Cascode suteiks jums didelis pelnas. Gal tai geriau naudoti n sąnaudų poros nuo išėjimo coltage paprastai buferinis su "didžiojo" kondensatorius ". (N MOS aukštojo triukšmo skaičiai). Poslinkis yra ne dominuojančią projektavimo kriterijus, nes jis yra svarbesnis didelis pelnas. Tačiau, maža kompensuoti įtampos, turite pakoreguoti šališkumo efektyvumą pasiekti savo Specifikacijos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back