Kuris MCU pagrindinis "Nokia" ir "Samsung" naudoti?

F

fireball003

Guest
Labas,
Nors aš ieškojau realių prašymų ARM7TDMI-S, aš negavau jokios aiškios idėjos.Ar yra koks nors ryšys aprašomas specialių prietaisų, kurie naudoja ARM7TDMI-S core?

Kuris MCU branduolių "Samsung" ir "Nokia" ar kitas milžinas mobiliojo ar PDA bendrovės naudoja?

Ar jie visi naudoja riešų kurių MCUs?Ar jie naudoja savo pagrindinę remiantis mikrokontrolerio?Jei jis naudoja ARM gurgučių tada kuris ARM pagrindinis daugumos bendrovių naudoja savo prietaisus?

Ačiū.

Labas

Apie 2 metus radau kai Advanced "Nokia" mobiliųjų telefonų naudojimą ARM9
Manau, jei serch "Nokia Developers rasite geros informacijos

Salam
Hossam Alzmomr
www.edaboard.com

Radau per paiešką internete, kad įmonės yra kažkaip pasakyti nieko apie procesoriaus branduolių skaičius, kad jie naudoja savo produktams.

Specialiai kai aš bandžiau gauti informacijos, kaip kurti JRE konkrečių mikrovaldiklį Aš ne iš jų padėti.

Gauta GBA programavimas.Tai ARM kurių prietaisą.
eBook from http://www.jharbour.com/gameboy/default.aspx.

Ne visai Nokia / LG stuff.

Bet aš pabandyti kai kurios eBook kodą ir įkeltas į GBA taip pat.Jie dirba.Juokingi būdas išmokti ARM.

John
www.TechToys.com.hk

hi dear friend
Nokia senų modelių naudojimo ARM9 branduolio ir naujų modelių yra grindžiamas arm10 kaip S60 serija ir apie LG vis dar naudoja phlips nexperia serija remiasi ARM7 bet ne visi Samsung atskiras šios grupės vieno C (Philips 40.575 & 40.581) Trident (tr09q. ... . Agere) om SWIFT (Philips om6357 .....) ir dangaus darbo produktai tik Search this dalių numeriai ir jums bus daugiau sužinoti ir apie kitus telefonus dauguma iš jų naudoti ranką gurgučių xcept Motorolla telefonai ir Ome SonyEricsson telefonai naudoti 32bit AVR , s. ... Tikiuosi, kad galime Jums padėti.Skelbimas po 2 minučių:ir b būdu Atsiprašome už blogą anglų ...

TechToys rašė:Bet aš pabandyti kai kurios eBook kodą ir įkeltas į GBA taip pat.
Jie dirba.
Juokingi būdas išmokti ARM.

Aš Atsisiųsti kabelis iš liksang.

Vystymosi GBA yra ne taip, kaip vystymąsi pagimdė ARM lustas arba rankos plėtros taryba, kad mes galime padaryti ką dirbti iki atskirų PIN I / O lygio.Pažvelkite Jharbour svetainėje HAM Development Kit, naudojant GCC kompiliatorių GBA toolchain, parengta programa, spalvotas LCD ekranas taip pat naudojant garsą iš GBA.

John

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back