Kuris MCU geriausiai už bendrosios paskirties keitiklio?

J

Jason-dong

Guest
Žema kaina, didelis našumas, didelis patikimumas, kosmoso Vecter PWM išėjimo. Ačiū: |

Dėl žemos keitiklio galite naudoti Fujitsu mikrokontroleris kuris 8 kanalų 10 bitų ADC, PWM išėjimai ir 16K blykste. dalies numeris yra tai MB89F202 ir programinės įrangos, ty Softune ateina nemokamai atsisiųsti su užstatytose C kompiliatorių. Įgyvendinimo vietos vektorių metodika jums reikia ieškoti į kitas kontrolierius Fujitsu kuri Integruotą Deadtime koregavimu ir kurie galėtų generuoti reikiamo 6 PWMs produkcija. Jūs galite ieškoti www.fmal.fujitsu.com Daugiau informacijos arba rašyti man.

Ačiū. Kaip apie "Motorola", ADI, TI, "Intel", "Infineon"? [Quote = sexytech] Dėl žemos keitiklio galite naudoti Fujitsu mikrokontroleris kuris 8 kanalų 10 bitų ADC, PWM išėjimai ir 16K blykste. dalies numeris yra tai MB89F202 ir programinės įrangos, ty Softune ateina nemokamai atsisiųsti su užstatytose C kompiliatorių. Įgyvendinimo vietos vektorių metodika jums reikia ieškoti į kitas kontrolierius Fujitsu kuri Integruotą Deadtime koregavimu ir kurie galėtų generuoti reikiamo 6 PWMs produkcija. Jūs galite ieškoti www.fmal.fujitsu.com Daugiau informacijos arba rašyti man. [/Quote]

Labas Naudokite DSP56F8xxx iš Freescale tai Maitinimo orinted prietaisas maža kaina 2,5 $ @ 1K thay taip pat turime keletą galios taikymo ir nuorod dizainas + kodas, naudojant šį energijos tiekimo reguliatorių, keitiklis, PWM, galios koeficientas reguliatorius lustas ir tt Visi geriausi Bobi

Hai, galite pabandyti su IPS. Ji bus ekonomiškas. Mes naudojome PIC16f72. Ir aš turiu kai kurių kitų inverteriams juos. Linkėjimai. Gopi

Sveiki visi, Ačiū už jūsų informaciją. Mano tikslas specifikacija turėtų būti: SVPWM, 1k ~ 20k vežėjas frequecy, 0 ~ 400Hz išėjimo dažnį, miręs laiko kompensacija algoritmas. Kiekvienas turi tokio pobūdžio projekto patirtis? Pagarbiai, Jason

Sveiki, Yra esate daug pasirinkimų. Vienas iš jų gali būti C2000 DSPs šeimos iš Teksaso priemonę. Jie turi keletą taikymo pažymi kaip savo projekto. Eiti į www.ti.com , jeigu reikia daugiau info. Gero, Kieennx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back