Kuris "Linux" versija yra suderinama su HP nešiojamieji kompiuteriai?

S

safwatonline

Guest
kas nors bandė įdiegti Linux HP nešiojamuosius kompiuterius, man reikia žinoti, kiek ji yra suderinama, ir ar yra žinomų tvarkyklių / techninės įrangos problema? Thnx

Kuris platinimo Linux? Fedora 9 Pavyzdžiui, aš žinau, kai kurie HP nešiojamieji kompiuteriai su "ATI kortelės turi problemų. Jis turi naujausią X.org serverio versija, kad ATI neturi suderinamą tvarkyklę. Šioje vietoje atrodo, aš atlikite šią svetainę daugelį metų, visada smagu skaityti vartotojo patirtis: http://www.linux-laptop.net/

gerai, aš kalbu apskritai, bet tarkim RedHat Enterprise arba SUse10.2 svarbesnis man yra aparatūros klausimus, susijusius su: Vaizdo plokštė (NVIDIA) SATA HDD Dual core procesorius (64 bitų) WLAN LAN Keyboard / Touch PAD BATERIJA stebėti USB Sound

Aš ką tik įdiegta nauja HP nešiojamas kompiuteris su RHEL AS4U6. Kadangi šis nešiojamas CPU AMD x64 dual core, aš bandė įdiegti 64 bitų versija RHEL. Pagal numatytuosius parametrus, turite rankiniu būdu įdiegti tvarkykles vaizdo plokštė, LAN ir garsas. Turiu problema su WLAN vairuotojas. WLAN lustas yra Atheros AR5007. Aš negaliu sukurti vairuotojas sėkmingai.

Jei esate Linux pradedantiesiems, bando įdiegti rankiniu būdu vairuotojas galėtų būti sudėtinga. Siūlau pabandyti pirmą Mandriva. Jei turite įdiegti kažką, jūs tikriausiai pastebėsite, ir "min" versija, įdiegta beveik dukart spustelėkite ".

Vakar aš sėkmingai pastatė HP nešiojamąjį kompiuterį įdiegta tvarkyklė su 64bit RHELAS4.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back