Kuris laukas turi daugiau iššūkių projektavimo aspektus RF arba analoginis?

M

manissri

Guest
Hi all, kuri laukas turi daugiau iššūkių projektavimo aspektus RF arba analoginis. PLZ suteikti UR atsiliepimus, nurodę keletą pavyzdžių dėl MANISH

earilier dirbau analoginiai ir mišraus signalo dizaino. bet aš šiuo metu swtiched RF domeno. ir aš esu labai naujo RF domian. , todėl aš noriu žinoti, su kokiomis problemomis RF dizainas specialiai transreceiver dizainas, aš žinau, analoginis dizainas todėl aš noriu žinoti, RF domeno iššūkius. tikiuosi ir duos man suffiecient atsiliepimų. dėl MANISH

Tikriausiai RD 1) Tai ganėtinai nauja sritis ... analoginis buvo tiriamas ilgai .... 2) RF turite spręsti platų dažnio .... 3) antenos yra tikrai sunku dizaino ...

Kad klausimą, pavyzdžiui: Kaip aukštas? RF dizainas iš esmės yra analoginis, todėl kur piešiama linija tarp dviejų? Nepriklausomai nuo to, kur Jūs nubrėžti liniją, tiek analoginius ir RF turėti savo kietajame dalys. Abi yra transformuoti naudoti skaitmeninio signalų apdorojimo. menewbie, komentarą, kad RD naują lauką nustebinti Maksvelo Marconi "," Edison "," Armstrong ", tt radijo ryšio buvo maždaug nuo elektronikos pradžios. Dave www.keystoneradio.com

Aš balsuoti už RD, RF srityje, net jei perduoti linijos ilgis ir plotis buvo pakeista, visos rezultatas būti kitoks.

Sveiki, aš manau, Analog domenas yra daug daugiau išsivystė tada RD. Taip pat RF turite spręsti kai kurias sudėtingas matematines lygtis. Taigi, lyginant su analoginių RF šiek tiek sunku, bet įdomus ir labai naudingas. dėka sarfraz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back