Kuris geriausia platforma EGA įrankis?

G

GoodMan

Guest
Hi all, Kas man gali pasakyti apie ... Intel Core 2 Dėl + linux versija ar AMD 64 AM2 + linux versija geriausia Synopsys EGA įrankis? Have a nice day!

AMD Opteron ir RHEL 3.0 64 bitų versija. Bus paleisti tokius dalykus kaip: Cadence IC 5.1.41, IC 6,10, SoC Synopsys DC, PT, ICC "Mentor ModelSim Synplicity Geras paramą populiarus įrankiai.

Tiek "Intel" ir AMD yra gerai EGA. Manau, kad "Intel Core 2 Dual atlikti geriau nei AMD. Pasirinkite SUSE arba Red Hat Linux "64 bitų versija

Dėl EGA veiklos ne taip greitai, kaip AMD Opteron, Intel Core 2 Duo. Intel 64 bitų Xeon AMD Opteron yra panaši.

Hi 1. OS (Linux Kernel 2.4) *. RedHat 7.1, 7,2, RHEL3, Mandrake 9,2 2. Bitai: (32) (kol kas, ir netrukus ji pasirodys 64 pardavėjų parama) tnx

Hi dėl savo paprastos, kada EGA įrankis, kurį norite naudoti, atidarykite įrankį duomenų lape, duomenų lapo pabaigoje, turės šiuos duomenis pasirinkti platformą paramos. Tai priklauso nuo poreikio ir naudojimo.

Hai, ir gali naudoti Debian Linux 3.1 Sarge EGA įrankiai Integruota kitas protingas U gali eiti vaizdas aviable, kaip aš prisiminiau, kad man parsiuntė throgh google naudojimo raktinį žodį, EGA įrankiai Linux

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back