Kuris FPGA

M

MSUstudent

Guest
Labas.
I'm a Maskvos valstybinio universiteto studentas.I studijų Grafika ir Media Lab (Video grupės).Wystawiamy vaizdo filtrai (nemokamai filtrai turi būti paskirstytos www.compression.ru / vaizdo).Mes turime parašyti šerdys su FPGA programavimas, bet mes nežinome, kuri FPGA yra geriau už mūsų darbą.Prašome padėti mums teisę pasirinktinai (kurių plėtra rinkinio ir FPGA mums reikia pirkti).Pasakykite mums, kurie parametrai FPGAs reikia pamatyti per pirmąjį (skaitmeninės vaizdo filtravimas)
Ačiū.

Šios lentos yra little bit expencive, įsitikinkite, kad turite tinkamą paramą iš pardavėjo, jei kažkas neveikia.Taip pat jūsų ptrofessor turėtų galėti patarti kuris pardavėjas naudoti, nes reikės laiko, kad suprasti, kaip naudoti programinę įrangą ir visus ir out ....Gera trūksta

dsp48 gabalas numeriai yra pirmasis veiksnys, reikėtų apsvarstyti, tenka skaičių ir barana skaičius yra taip pat labai
svarbius veiksnius.
i think you shoule padaryti kodas synthsised ir ise priemonė pirmą ir sužinoti, kiek gabalėlių ir blokuoti baranów jums reikia.
Mano nuomone, span3a yra svajonė viena įgyvendinti
vaizdo algoritmai.
Xilinx pat rodo, kad custmers naudotis span3a padaryti signalo apdorojimo užduotis sukelti ji turi turtingą dsp48 tos išteklius, kuris yra labai galingas skatinti efektyvumą.

Pirma,
niekas FPGA tiekėjo dalis bus geriau už jūsų paraišką nei kiti ten.Nors vieno tiekėjo pusės gali turėti tam tikrų išteklių, kad dar nėra, tai nereiškia, kad jos geriau pasirinkti.

Prieš pasirinkti FPGA tiekėjo Jums reikia patikrinti į palaikymo lygį, kuris bus recieive iš jų.Aš tai sakau, nes kai jums pasirinkti tiekėjo, ir pradėkite rašyti savo kodą kurti savo branduolys, Jūs greičiausiai bus blokuojami su tiekėjo.Aš kalbu tai, nes beveik visi baigiasi naudojant tiekėjo konkrečius IP arba išteklių rengiant jų šerdys.

Antrasis dalykas, kurį reikia aptarti, yra išteklių.Reikalavimai jūsų branduolys bus ką išteklius jums reikia.

Galiausiai dont tik atsiskaityti už Xilinx ar @ ltera Kpinkować kad dažnai pasirodo šiame puslapyje.Atminkite, kad yra ir kitų tiekėjų, kurių produktas yra daugiau kaip galintys gauti jūsų šerdims įgyvendintos, pavyzdžiui, grotelių, Actel, Atmel, Quicklogic, ir jau nekalbant yra keletas mažų FPGA steigimą kaip Mathstar.

Hope this helps.

E

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back