Kuris FPGA Vendor /

S

sadid

Guest
Aš šias programas:
1.ISE 9,4
2.qu (at) rtus 7.2ps
3.FPGA Privalumai

ir tai yra mano konstrukcijos ypatybės:
Projektuojant routera (MPLS), kad:
1.need dvi minkštos branduolius turintis procesorius (32bit)
2.has pakankamai IP ir meg (at) branduolys
3.easy naudoti Blokuoti diagramas požiūris
4.I 've a HighVolum High Performance FPGA
5.Ethernet TL Mega Coer
6.has pakankamai ir tikrumas dėl atmintinės įgyvendinimas (su keletu spustelėkite įgyvendinimo)
Aš norėčiau FPGA Privalumai bet qu (at) rtus atrodo kad turi daugiau TL taip pat buvo NIOS procesorius ir ISE buvo Ethernet implementaion viduje
kurių viena jūs siūlote?
įmanoma pasinaudoti visi jie mano projektavimas.

Tai ne tik apie programinę įrangą ..
Manote, kad qu (at) rtus yra @ ltera, kadangi ISE yra Xilinx.

FPGA privalumas yra bendras sw visiems pardavėjams, bet aš niekada naudojo jį ir aš nežinau, kaip galite naudoti IP nuosavybės lustai (pirmojo požiūrio I
don't think it's įmanoma ir todėl, kad TL paprastai naudoti, taip pat nuosavybės funkcijas FPGA).

Mano nuomone, aš norėčiau @ ltera per Xilinx expecially nes ISE imo yra labai prasta, palyginti su qu (at) rtus.
qu (at) rtus yra labai paprasta naudoti ir visiškai integruotą kadangi ISE atrodo kolekcija sw kad mainai tarp save didelius failus.

Pasakyta, kad jei jums patiko FPGA Privalumai ir viduje galima naudoti TL @ ltera naudoti (bet aš nesu įsitikinęs galima), kitaip qu (at) rtus Taip.

FPGA Privalumas geriau struktūrinių Dizainas požiūrio aš daugiau įrenginių ir lankstumo naudojant Block Diagram, tačiau aš neturiu pakankamai patirties qu (at) rtus ką apie tai struktūrinių projektuojant įrenginį?
ji reikia aukščiausio lygio projektavimu arba raš panašių bandant sukurti sistemą (į Block Diagram nuomone .... Black Box metodas).Aš negaliu suprasti, kad pagrindinė šio požiūrio.Jums dirbti su ja tokius metodus?

Jūs turite pradėti pirmieji aparatūros (FPGA prietaisų) ir po to, kai galima pradėti galvoti, kad DR.

Jei esate nėra susipažinę su FPGAs mes rekomenduojame naudoti DR priemonės nuo aparatūros gamintojas (Xilinx arba @ ltera).Aš nepamenu už @ ltera qu (at) rtus bet Xilinx (naudojant MicroBlaze arba PPC) Jums taip pat reikės EDK, aplinkos minkšta / rimtiems perdirbėjai.Manau @ ltera yra keletas panašių pakete dėl Nios procesorius.

qu (at) rtus minkštųjų procesorius nios ir @ ltera stratix II

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back