Kuris diodas naudoti?

G

garg29

Guest
hi friends,
I'm projektuojant 3-fazė, 440volts, 2hp kintamosios srovės variklis, pavara, naudojant IGBT's iš jų 6 (, IGBT inverterio tiltelio).kuris diodai turėčiau naudoti, kad ištaisyti AC į DC šio
taikymas.

Ačiū,

With Regards,
Amit

Manau bus naudojamas vieno etapo tiekimas ..
Norėdami suficient atsargos siūlau naudoti 25A tiltas lygintuvas (pavyzdžiui GBPC2506, Ifsm ≈ 300A, 25A, 600V)

arba 4x BY229-600 (TO220) ar panašių ..

Ačiū už atsakymą, bet tai nėra vieno etapo savo Trifaziai supply.in, kad byloje, kurioje viena naudoti?Parašytas po 25 sekundžių:Ačiū už atsakymą, bet tai nėra vieno etapo savo Trifaziai supply.in, kad byloje, kurioje viena naudoti?

Kaip 3-fazių lygintuvas blokai, kurios vardinė galia didesnė srovių ir expencive galite naudoti 6 x 4x BY229-600 (TO220) ar panašių ..

Diodai, taip pat turi galėti stovėti įtampa yra didesnė negu (440 × √ 2) × 2 voltai
Gaminanti 1245v, minimalus.Jums reikia 1500V diodas.

Be to, P = √ 3 × V × I × cosφ, kai cosφ yra galios koeficientas motorinių / apkrovos
V linijos įtampa 440V jūsų atveju ir
P = 2hp = 2 × 745W = 1490W
Taigi I = 1.490 ÷ (√ 3 × V × cosφ) = 2.44A tariant cosφ = 0,8

Pradinė srovės variklių taip pat turi būti apsvarstyti ir visos apkrovos srovės.
Be to, mano, kad būtų galima pradėti motom pakrautas tai gali padidinti nuo šiuo metu labiau nei kad be apkrovos.Norėdami būti saugūs pusėje aš pasiūlyti 25A ar daugiau diodas Aktualus įvertinimas.

Kažką pamiršau paaiškinti:
Dėl lygintuvas, visoje lygintuvinės diodų įtampa yra pateiktas 2 × √ 2 × Vac (VAC = V rms).
Tai yra todėl, kad didžiausia vertė, įtampa, kai pašalinti iš Vr = √ 2 × Vac, bet per priešais ciklas turite diodas susiduria du šios įtampa.Produkcija ne VR ir sąnaudų, kai pasikeitė Paklaida ne-VR, pridedant juos turite dvigubai magnidute.Tai taikoma bet lygintuvas diodas, vienas arba 3-fazės.

Turiu šiek tiek supainioti.apsilankykite priedėlyje diagrama.kaip jau sakiau prieš I've kontrolės 3-fazės 440 V AC, 2hp variklio, prašome rodo diodai šį prašymą.Ketinu naudoti IRG4PH40UD IGBT's, aš pasirinkta teisė IGBT's?

Ačiū,

With best regards,
Amit
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Viskas ko jums reikia, yra 6 diodai nustatyti ištaisyti 3-fazės tiekimas ..
Žiūrėkite pridedamą pavyzdį, kaip tiekimo Variklis:
http://logosfoundation.org/kursus/2117.html
Paskutinį kartą redagavo IanP m. vasaris 18, 2005 4:17; Redaguota 1 kartą iš viso

Thanks a lot for repling "Ianp".Dabar tai reiškia, kad po reffering diagrama, turėčiau naudoti tik 6 - BY229 diodus?.

Ačiū dar kartą

With best regards,
Amit

Turiu pripažinti, kad Platonas yra teisus: reikia diodų, kuri gali valdyti įtampa ne mažesnė kaip 2 x Vmax (PP) (1250V už 440Vac, 1070V už 380Vac), todėl šis 1500V nebuvo perdėta.

Šiuo atveju BY229 nėra tinkamai pasirinkti ..

Taigi diodai (atsižvelgiant į kintamosios srovės įtampa jūsų įrenginys) turi būti: 1500V (440) ar 1200V (380) @> 20A ..

Oi, aš vėl supainioti.dabar tai reiškia, kad man reikia naudoti 6 diodai su 1500 V įvertinimas, kiekvienas.Ar galite man duoti patarimų dėl tokių diodų skaičių.

Ačiū dar kartą, please help me out.

With best regards,
Amit

Galite pabandyti BY459-1500 (TO220, 1500V, 10A) - protingą kainą.
arba
40HF160 (Metal Stud, 1600V, 40A) gauti iš Farnell (www.premierfarnell.com)

Thanks a lot.Dabar aš planuoju panaudoti 3x6 = 18 (ir 30A), BY459-1500 diodais.Manau, kad bus gerai.

Tai turėtų būti OK ..Jūs galite naudoti 0.1Ω (OE mažiau), rezistorius nuosekliai su kiekviena diodas išlyginti įtampai ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back