, Kuris BJT NPN tranzistorius yra dažniausiai naudojamas stiprintuvo grandines?

Z

zia.newversion

Guest
Bandau modelis stiprintuvo grandine Multisim ir yra didžiulis sąrašas tranzistorių, kad galiu naudoti. Tik galiu naudoti BJT NPN tranzistorių ... Ar kas nors turi kokių nors idėjų, ką tranzistorius yra dažniausiai naudojamas? Žinau, ji skiriasi nuo taikymo, tačiau tik pradedantysis, kaip elektronikos laboratorija mokyklos, kuri tranzistorius būtų patenkinti beveik visus pagrindinius poreikius? Esu tikras, kad po mažai dėmesio, sąrašas gali būti pareikštas iki 2,3 tranzistorių ...

Ir priklauso nuo to, ką bando sukurti kažką kaip BC109, BC337, 2N2926 yra bendrosios paskirties NPN. Keith.

Sveiki, BC107 yra plačiai naudojamas laboratorijoje applns.

Ačiū už atsakymo ... Tiesą sakant aš bandžiau išspręsti problemą, bet nebuvo gauti norimas galingumas. Maniau gal naudojant bendrosios paskirties tranzistorius, problema būtų išspręsta. Tačiau problema vis dar išlieka ... Spėju, turi sukurti anothe sriegis, kad ... Thanks a lot, mano žiniomis, yra tikrai šiek tiek daugiau nei prieš man parašė šioje temoje. :)

Sveiki, Jei galite paaiškinti, susiduria su problema gimęs, gali būti, kad mes galime padėti u.

Sveiki, Jei galite paaiškinti problemą gimęs susiduria, gali būti, kad mes galime padėti u.
Hiya atgal ... Problema buvo išspręsta. Aš BC107, tačiau aš manau, kad ji gali būti išspręsta su bet kurios kitos tranzistorius, nes aš vėliau sužinojau, kad problema ne melas tranzistoriaus modelis, bet poslinkis vietoj. Čia yra nuoroda siūlai, aš sukūriau vėliau. Tai yra problema ir laipsnišką tirpalo. :) Cheers http://www.edaboard.com/thread194369.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back