Kuris 802,11 radijo gali būti kontroliuojami SPI?

C

ck84

Guest
Hi everyone,

Aš dirbu su projektu, kuriame aš turiu pirkti 802,11 a arba g radijo, kuris gali būti konfigūruojamas ir kontroliuojama pilnai SPI (nuoseklaus periferijos sąsają).Ar turite pasiūlymų dėl manęs?Ji turi būti radijo (MAC ir PHY tik ne TCP / IP viršuje).Aš vertinu kas padėti.

Firma Eurocom specjalizująca się między innymi w produkcji wydajnych komputerów do zastosowań profesjonalnych, wprowadza na rynek nowe laptopy Panther 2, które ...

Read more...

Esu įsitikinęs, kad Broadcom, Atheros, Marvell visus juos.Problema yra ne ateis plėtros tarybos, ir jei jie, dokumentacija ir vairuotojams yra labai sunku gauti.Thanks anyway.

Jei galite rasti kortelėmis grindžiamas vyresnio amžiaus prizmę BT lustų rinkinius galite rasti tvarkykles.Taip pat galite pabandyti railink.Jie faktiškai teikia kodas linux tvarkykles.Visi kiti nori didelės apimties iki jūs galite gauti prieigą prie vairuotojo kodas.

Labas,

Iš to, ką mes suprantame, jūs ieškote modulis kuris Mac PHY (RD sąsajos) jau įgyvendinti.Tokiu atveju,
mes galime jums padėti ir pasiūlyti kažką.
Prašome galėtumėte nurodyti savo sistemos architektūros ir verslo?Kokia kompanija tu ir koks prognozė produkto jūs dizainą?Ačiū,
N.

Max McShamrock,

Aš jau išsiųstas į jūsų duomenis, kad prašymą į savo asmeninį el.Prašome atsakyti į mane ckhuc (at) swri.org.Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back