kurie CST Studio Suite 2006 patirtį?

A

abdoeng

Guest
Hi all, turiu problema mano antenos imitavimo, sistema nestabili (S11 neviršija -0,00001 dB), todėl bet kuris asmuo, kuris turi CST Studio Suite Patirtis Kontaktai mane pls dėka: cry:

Hi abdoeng Ar galite paaiškinti savo dizainą šiek tiek daugiau arba įkelkite grandinės failą? Linkėjimai

hi mr GHz, nes pirma, aš imituoti platus lizdas antenos, aš apibrėžti visas elementas ir grupę ir sulieti, uostas, ribų, kai aš pradedu modeliavimo, nėra signalo sklidimo čia failas pls GHz atsakykite man, kad aš galiu pabandyti modeliavimas

Hi abdoeng aš imituoti dizaino, kurį siuntėte. Įvyko ne problema Aš pridedamas jums imituoti timedomain ir S11. Spėju, kad problema, turite vieną iš šių veiksmų: - Jūs turite failą su įjungta wieloprocesorowym parama licenciją, tačiau jūsų kompiuteryje turi tik 1 procesorius. Šiuo atveju Tarnautojų kartais sukelia problemų (dielektrikai yra sutrumpintas). Sprendimas yra eiti į "Transient Solver / Specialūs / Solver" ir nuimkite varnelę "Naudoti parallelization iki xxx procesoriaus" - Pabandykite sumažinti dažnių diapazonas modeliavimas. Vietoj imituoti 2-20GHz vienu metu, galite padalinti jį į 2 ar daugiau eina ir sujungti rezultatus. (Bet kokiu atveju: aš imituoti ją vienu metu) Linkėjimai
47_1171965003.jpg
 img ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back