kuri mikrokontrolerów yra geriausias

Nėra teisingai atsakyti į šį klausimą, ji priklauso nuo atskirų lengvatų ir taikymas.

AVRS buvo naudojami įvairių automobilių tokius taikymus, kaip saugumas, patikimumas, jėgos ir pramogų sistemomis.Atmel neseniai pradėjo naują leidinį "Atmel Automobiliai Kompiliavimas" padėti kūrėjams automotive applications.Kai kurios dabartinės papročius yra BMW, Daimler-Chrysler ir TRW.

Į Arduino fizinės kompiuterinės platforma grindžiamas ATMega168 (arba ATmega8 ankstesnėse versijose) procesorius.

USB pagrindu AVRS buvo naudojamos Microsoft Xbox vertus valdikliai.Ryšys tarp kontrolierių ir "Xbox" yra USB jungtis.

Lego neseniai išleido firmware kodą failų 8-bitų AVRS pagalbai plėtoti atviro kodo alternatyvų savo populiarią robotų nxt "plyta" operacinę sistemą.

Sistemos Semiconductor, Inc "neseniai išleido" sistema dėl Chip ", kuri yra Motorinės ir Motion Control Chip, kad M3000 su Atmel AVR Core ištekėjusi pažangųjį Pasiūlymas kontrolieriaus naudoti įvairių judesių programas.

Mano nuomone, geriau mikro, kad už kurį gali turėti labai prieinamą kainą visiems kūrimą reikia dirbti.
Aš asmeniškai naudoti pic mikro po skambinti ir buyed keletas programuotojų plėtros tarybos ir programinės įrangos plėtoti toliau.

PIC-mikro galite gauti internete beveik anythink reikia nuo null kaina kol visus pinigus galima panaudoto ..

Persijos įlankos bendradarbiavimo suderinamumo AVR mikrokontrolerių juos per PIC micros.Manau, kad gnu programinės įrangos realizuoti taikant pagrįstas šioje IC yra labai aukšto lygio.Architektūra tikrai malonus, modernus ir galingas.

iš tikrųjų, naujos bigenner 89c51 yra geriausias pasirinkimas.

tai priklauso nuo jūsų poreikius ... kaip jeigu ir reikia baigti procesorius su daug integruotų funkcijų tada PIC ar AVR ...
jei ir tik reikia kelias funkcijas, bet didesnės atminties eiti 89c51 rd2 .... kuri yra nebrangi ir palaiko geros suma funkcijų ...
kiti pasirinkimai yra ATMega serijos ....

sumažinti pagal Jūsų poreikius ... biudžeto greičio Yra ...

"Geriausias Vienas" yra vienas žinote, kaip kodas arba gali išmokti lengvai, ir turi įvesties / išvesties rūšių, ar off-chip paramą, reikalingą (ty xtal / rezonatorių, Schmidt Orientacinės sąnaudos, gimtoji PWM rezultatus ir tt), ir energijos suvartojimo jums reikia.

Beveik visos šiuolaikinio dizaino valdikliai Į apygardos užprogramuotas anksti PICs ir kai kurių esamų reikia brangių EPROM tipo programuotojas įdiegti / pakeisti kodą.

Kartais, Szalony kainos pagrindinį antspaudą su papildomų nurodymų ir laive paramos schema bus viskas, bet nuo veiklos požiūriu, I
wouldn't call it "Geriausias", tačiau kai kuriose programose, tai bilietas (pažangiosios galutinis vartotojas galėtų lengvai programinės įrangos pakeitimai
ir tt).

Ieškokite lustu ir šeimos, kad yra būtent tai, ko jums reikia, ir tu nors žino surinkimas šeimos ar turite gera pro-C lygio (arba kita kalba) kompiliatorių, kad kontrolierius.Tada pažiūrėkite dabartinės reitingų.Daugelis bendrosios paskirties naudoti daugiau srovės rodmuo 4 sąnaudas, sukurti 3 PWM rezultatus ir LCD sinchroninio variantą, kuris nėra poveikio galutinio efektyvumą.Kartais vyksta į specializuotas valdytojas (paprastas 8 pin) naudoja daug mažiau srovės ir funkcija geriau nei didelės bendrosios paskirties viską "ignoruojami", išskyrus tai, kad funkcija jums reikia.Power consumption / šilumos vaidmuo, kaip ir laikrodžio greitį.

Aš esu IPS gerbėjas, bet ir naudoti AVR ir net Pagrindinis Antspaudai kartais!Tai tik todėl, kad sužinojau IPS surinkimo pirmasis kai šokinėja į pasaulį mikrokontrolerių.

Kiti skirtas AVR šeimos,
o kai kurie renkasi visišką CPU / RAM / periferijos Magistralė clocked ne 10x mikrokontrolerów greitis daryti tą pačią funkciją, kaip tai, ką jie žino (spendy ir mažai srovės iš klausimo, apskritai)

IPS yra daug kontrolierių,
kurių kiekvienas turi daugiau ar mažiau funkcijų, kad jūsų programa naudoja 100% prietaisas jei pasirinksite teisingai.Naudojant 40 pin už tai, ką galima padaryti su 8 Kaisčiai yra eikvoti laiką ir išteklius, kaip 40 pin paketai "schema dar nuskaito visus I / O ir galimybių, o paleisti paprasta programa.

Norėdami Šiame kontekste, pavyzdžiui, galėtumėte sukurti 3Ghz CISC mašiną (kompiuterį, pavyzdžiui), kad tik parašyti įkrovos kodą į przełączać kaiščius ant lygiagrečiai uoste Flash LED kartus per antrą?Tas pats gali būti padaryta $ 1 valdytojo lygiu, be to, lemputės gali būti ryškus arba silpnas su PWM išėjimo pastatyti į tos pačios, mažai sąnaudų elementą.

Tikiuosi, kad aukščiau kalbama apie "Priklausomai nuo taikymo".

PS Jei aš tai padaryti iš naujo, aš tikiu, kad aš vis dar būti IPS ventiliatorius, atsižvelgiant į platų įrenginių sukurtas, kad jums tik tai, ko Jums reikia., Bet vis dar dauguma bandymų / žaidžia a 16F877, kurie pervedimai perkelti į "geriausios" įrenginį su nežymiais pakeitimais.

priklauso nuo jūsų poreikių ir taikymo.pic paprastai naudojamos greitųjų appl.ir AVR yra naudojami plc pagrįstas appl

Man patinka AVRS geriau, daugiausia dėl Yra brandaus atviro kodo programinės įrangos plėtra.

THE ONE, kad jūs žinote, ir idealiai tinka JŪSŲ PRAŠYMOPrašome dont užduoti tokius klausimus.Kiekvienas mikro turi savo privalumus ir trūkumus.

Nandhu

Manau, AVR, nes tai, ką ji leidžia daryti.Ir jis turi labai naudingų funkcijų už inžinieriaus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back