kuri knyga apie rinką ir maršruto parinkimo ar išdėstymo projektavimas.

S

stormwolf

Guest
Aš sužinoti astro, aš tik skaityti vadovo astro, noriu išmokti backend idėja ne tik backend įrankius, galite Intro knyga man, ačiū.

Kaip pvz aš atėjau ne visos bet knygos specifinė vieta ir būdas, bet mano nuomone Vendor įrankis userr vadovuose turėtų būti geras šaltinis learing.

Ar ši knyga avaibel šiame forume, ar bet kuri institucija ją turi?
ačiū

Yra daug mokslinių knygų algoritmo plėtros backend desighn ...Nėra rojaus porą knygų iš Knowler leidėjų, kurie yra tikrai gera ..Geriausias parašyta Naveed Shervani ..I dont tiksliai prisiminti, kad knygos pavadinimą.Bet jei mano atmintis teisinga, pavadinimas Algoritmas plėtros .....I am sorry I cant tiksliai prisiminti, kad.Ši knyga buvo įkelta kažkas šioje svetainėje ...

labas
tokios knygos nėra visiškai orientuota į rinką ir route.but galite gauti gerų žinių iš ASIC Rezervavimas Smith ir algoritmai Viskas, ką jums gali reikšti Sherwani ir Gerez jie yra tikrai gera knyga fizinės struktūros algoritmai ir jie tau duos gera mintis apie šias temas.
sėkmės

If u wanna sužinoti daugiau apie dizaino srautas. ASIC aisiais SEBASTEIN Smith GEROS BOOK.ALSO U galite pabandyti ASIC design with Synopsys BY Himanshu BHATNAGAR.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back