kuri CAD priemonė tinka RD sistemos projektavimas

F

Fractal

Guest
labas,
kuris CAD priemonė tinka RD sistemų projektavimas .... can anyone rodo man

Sistemos projektavimą, manau, kad reklama yra gera priemonė.Žinau daug žmonių, kurie naudojami ir maniau jis buvo labai geras.

Aš ir mano universitetas naudoti mikrobangų biure.Tai labai populiari mokslo ir pramonės įrankis.Pavyzdžiui, ji naudoja Rohde & Schwarz ir kitos įmonės.

ADS ir MWO yra plačiai naudojami pramonėje ir universitetų

khouly

is very good and friendly tool but very costly to get it.

ADS
yra labai gera ir palanki priemonė, bet labai brangu ją gauti.Su šiuo galima atlikti sistema, cicuit lygio modeliavimas, bendrai imitavimui.is also very goood tool to learn and its easy and not costly.

Genesys 2007
taip pat labai goood priemone mokytis ir lengva ir ne brangu.Parašytas po 4 minučių:

Parašytas po 1 minučių:gali kas nors pakomentuoti, palyginti CST ir reklamos?

Aš visų pirma naudojant Excel ir Matlab.Aš ne pažvelgė į Genesys.

Naudojant ADS (Ptolomey) sistemos biudžetas buvo labai nenaudinga.Jis manė, kad visi blokai buvo 50 ohm ir išeiti, ir tai nebus apskaičiuoti harmonikų kiekis, ar bet kokia ne sinusoidinės signalus.Galite taip pat išsaugoti tonos pinigų ir naudoti skaičiuoklę.

Genesys gali būti naudinga, bet aš ne pažvelgė į jį.Aš ne pažvelgė į MWO arba.Svarbiausias klausimas RFIC darbe yra gebėjimas naudoti ne 50 ohm nutraukimas accuratly ir gebėjimas naudoti protokolo reikalavimų signalų.

Dave

naudoti reklamos sistemos ir grandinės lygyje modeliavimo naudoti Cadence alongwith Agilent aukso vartai

Kas yra ads aukso vartų?
Ar mes padaryti grandinės lygio modeliavimas ADS .. jei taip, tuomet gali kas nors pateikti pastabas dėl veiksmingumo palyginimas

Aukso vartai yra harmoningai subalansuotas modeliavimo mašinų, iš Agilent, tai RFIC dizainas

khouly

Labas,
Pabandykite Ansoft įrankiai.Jūs candownload naujausią versiją čia.
http://www.ansoft.com/downloads.cfm
Hope ihelped

Sunku beat išplisti lapas nuorodą biudžetus ir Kaskados, ypač nuo tada, kai jūs įrašote ją sau taip iš naujo mokytis partijos koncepcijos.Aš paprastai išplisti lapas tada palyginti, kad rezultatus AWR Vss, kai, pavyzdžiui VSWR, Silver, ir suspaudimo taškas yra lengva valdyti.

Vss yra gana slidus (ir RFA yra sub-set tai).Tai pagrindiniai bruožai yra šie:
1) RF Biudžeto analizė su Linijinis dažnio, nesuderinamumai, nonlinearities.
2) Iškreipiamas analizė rodo, kad paspartintų lygiai ir šaltiniai.
3) laikas domeno simuliatorius su nekilnojamuoju ir sudėtingas paketas atstovavimas.Aš panaudojo šį modelį PSK aukštyn ir žemyn konvertavimas grandinės PLL ir AGC sureguliavimo pereinamųjų, ir poveikis fazinį triukšmą.

Žinoma, tai nuorodos į MWO, kad būtų galima įtraukti savo maišyklės, generatoriai, ir amperų.Aš taip pat naudoti ją vairuoti laiko srities modeliavimas į MWO per PWL failai.

Viską labai graži pakuotė:

http://web.awrcorp.com/Products/VSS_Simulator/Overview.php

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back