kurių vienas yra labiau suderinti šių dviejų maketai?

C

chang830

Guest
Sveiki, Ar pls. Pažvelkite į pridedamą two maketai ieškoti? Jis yra 01:02 dabartinę mirrors.I tikimės nustatyti jį su "common-centeroid padaryti gera matching.I naudojamas dviejų išdėstymą, bet aš nežinau, kuris iš jų yra daugiau maching? Dėl 1. vieną, tai atitiko į Nusausinkite ir šaltinį M1 & M2.The signalo linija yra taip pat macthing. Bet 2. vienas, tai yra daugiau kaip bendrą centroidė maching. Ar kas nors pls. pasakykite man, kuris iš jų yra daugiau macthing? Ačiū

Sveiki extraord, gali ir parengti daugiau. nėra nei bendrų centroidė? kiek aš žinau, atitinkančių vyksta nuo apgyvendinimas prietaisą taip, kad kai su priedais, jie beveik tuo pačiu veiksmingai dopingo santykis, kuris reiškia, kad placment yra pakankamai suderinti, tada jei D ir S yra pakeičiami tada jis doesnt klausimą, kuris iš jų yra kuri, kaip jie r turėtų būti identiški? PLZ pataisyti mane jei aš neteisus dėl, a.safwat

Pirmasis yra labiau panašūs į bendrą centroidė - Dėl pirmojo, nuotekų yra bendri centroidė, šaltiniai yra bendri centroidė, o vartai yra bendri centroidė. Pirmasis yra geriau suderinti, bent jau ne blogiau, nei antrasis.

Sveiki: 1. vienas yra artimesnis įprasta praktika. Priežastis yra tai, kad neseniai mes linkę žiūrėti į MOS atitikimo iš jonų implantacija tašką O Peržiūrėti. Tai lėtai įvairaus profilio, todėl 1 pav linkęs vidutiniškai geriau. Tačiau, mano pasiūlymas yra įtraukti į manekeno kairėje ir dešinėje pabaigoje, kad būtų išvengta nenormalaus ėsdinimo metu riba. Sėkmės,

Jcpu yra right.you gali gauti geriau suderinti jei jūs įtraukiate manekeno, kad tarp M21 ir M22 aplinkybė būti uniform.Surely, pirmasis yra geresnis nei sekundę.

hi, i dont pamatyti manekeno mes r ne ėsdinimo naudoti ir sukelti MOST greičiausiai turės regione aplink aktyvus plotas, kad jau veikia kaip manekenas regione

Įsivaizduokite, kad gamybos Kaukės yra šiek tiek pasikeitė į kairę (arba į dešinę), ir pamatyti, kas atsitinka su nutekėjimo ir šaltinį sritis visų trijų MOSFETs .... 1. geriau

ištakos ir santakos yra ne tas pats, šiuolaikinės procesą. liejimo paprastai padaryti LDD iš ištakos ir santakos, todėl kraujo plazmoje nėra absoliuti vertikali. nors jie perkelti plokštelių visame padaryti ištakos ir santakos dopingo panašūs, jie vis dar skiriasi.

Pirmas duos geriau suderinti, nes atitikimo priklauso nuo vietos ir srovės kryptimi. Kadangi pirmuoju atveju srovė į ta pačia kryptimi, ty iš kairės į dešinę.

Tiesa, nei dėl pirmojo srovės srautas ta pačia kryptimi, bet jei jūs pamainą kaukė I dont pamatyti, kaip pirmasis galima geriau, nes nei M21 ir M22 turės mažesnes kaip ð S arba atvirkščiai, bet 2 pav perjungimo bus afect pačiu D ir S. Taigi būkite atsargus.

[Quote = drasta] Tiesa, nei dėl pirmojo srovės srautas ta pačia kryptimi, bet jei jūs pamainą kaukė I dont pamatyti, kaip pirmasis galima geriau, nes nei M21 ir M22 turės mažesnes kaip ð S arba atvirkščiai, bet 2 pav perjungimo bus afect pačiu D ir S. Taigi būkite atsargus. [/quote] Jei pereiti kaukė, M2 2 pav dar turės subalansuotą D ir S, o M1 ne. Iš 1 pav, tiek M1 ir M2 bus nesubalansuotas D ir S. Taigi atitikimas yra geresnis 1 pav. 2 pav yra "geriau suderinti" tarp S ir D M2, bet ne tarp M1 ir M2.

Gerai .... Turiu kitą nuomonę ... Ką mes kalbame ABT yra variacijos horizontalia kryptimi tik vidutiniškai ... Nuo to .... Manau, pirmasis yra tinkamesnis .... ir simetriškai per .... Bet kas ABT vertikali variantų .... u can see srityje atrodo rectengular .... Siūlau ... iki brak M2 keturios dalys ... ... M21 M22 M23 ... ... M24 ..... ir įdėti keturi tranzistoriai .. arba ne M1 arba tiesiog įstrižainės horizontaliai / vertikaliai axix ..... paprastai daroma nuoroda draustinės juostos .... Gali būti .. tai užtruks daug yra .... bet matcjing bus geriau .. mano nuomone .... sankudey

Tai teisingas būdas išdėstyti dabartinės veidrodis! Čia rasite Power Point pristatymas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back