Kurių vienas yra geriau GTP USB arba GTP USB Lite programavimo Pics?

M

MeeVal

Guest
Sveiki, radau keletą GTP USB schema: GTP USB + GTP USB Lite GTP USB GTP USB + šešioliktainį failą nemokamai atsisiųsti, kas geriau? GTP USB ir GTP USB Lite? Noriu programa IPS 16F628A, 16F84 12F675 ir 18F2550 Aš ICD2 klonas (potyo1), bet neveikia :-( tada aš noriu padaryti kažką paprasčiau Ačiū.

Mano Junebug rinkinys (PICkit2) yra geriau nei iki šiol GTF.

GTP USB + nėra nemokamai. Kiti. Siūloma: pamiršti apie GTP ir sukurti PicKit2. Blueroomelectronics yra puikus rinkinys (Junebug). Vis dėlto, tik 5V prietaisai. funnynypd taip pat yra puikus rinkinys. Programas 3V ir 5V prietaisų, tačiau naudoja smt / SMD komponentų (ne taip lengva sukurti). Paskutinį kartą išgirdau, jis buvo parduoti PC lentos, 1 centas (pridėjus pagrįstą laivybos mokestį). Aš taip pat atkreipė originalus schematiškai į Eagle vienpusių lenta su visų through-hole komponentai (ir keletą keitimus). Išdėstymas nėra gražus, tačiau ji veikia. Nesivaržykite pagerinti išdėstymą, kaip reikia. Patikrinkite šią nuorodą: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=296916&highlight=pickit2+th+components Arba tiesiog nusipirkti originalą. Jie nėra labai brangūs. (Apie $ 50US)

Žinau, bet man reikia kažką lengva statyti. Mano klausimas yra: Ar GTP USB Lite "programą šie vynai:
16F628A, 16F84, 12F675 ir 18F2550
?

pickit2 klonas junebug, jos geriau ir palaiko derinti ... Vienintelis dalykas, kad jums gali būti Bugged apie induktoriaus, galite vėjas nuo paprastų transformatorių vielos, kaip aš. Tai buvo iš pradžių tik mano dvejonių eiti, kad programuotojas ... Junebug eqully paprasta, kaip GTP ne didžioji dalis skaičiaus arba nieko, galite trumpas nutekėjimo šaltinis MOSFET rodomas, jei jūs neturite jų.

16F628A, 16F84, 12F675 ir 18F2550
[/quote] Taip? GTP USB galite užprogramuoti daugiau nei PIC. Bet aš primygtinai rekomenduojame jums eiti PicKit2, Brenerio arba Junebug paprastumo ir geresnės ateities. Man pats buvo naudojant GTP Lite. Tačiau po to, kai i naudoti PicKit2, radau, kad jos får daugiau geriau nei vėliau. Sėkmės

Thanks a lot. Manau, kad bus padaryti GTP USB Lite, nes ji yra paprasčiausias. Po to aš šiek tiek geriau programuotojas (bet turiu sužinoti kai kurios schemos, PCB ...) dar kartą ačiū

Junebug yra ne sudėtingesnis už GTF plius firmware MPLAB arba PICkit2 2,55 Tai ir programuotojas ir Debugger, plius jis taip pat 3 kanalu loginis analizatorius. Tiesiog viršutinėje schema yra viskas, ko jums reikia sukurti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back