kurių viena yra naujausia mikroprocesorių?

T

truebs

Guest
Hello friends ...

Ar galite pasakyti, kuris iš jų yra ne vėliau kaip mikroprocesorių ir mikroprocesorių?

Koks yra didžiausias greitis ...?
Kiek bitų mikroprocesoriai yra disposition?
O daugiau informacijos apie jų architektūra?

nuorodos arba nuorodos taip pat būtų naudinga ...

Thanks!

truebs rašė:

Hello friends ...Ar galite pasakyti, kuris iš jų yra ne vėliau kaip mikroprocesorių ir mikroprocesorių?Koks yra didžiausias greitis ...?

Kiek bitų mikroprocesoriai yra disposition?

O daugiau informacijos apie jų architektūra?nuorodos arba nuorodos taip pat būtų naudinga ...Thanks!

Centrino
Kovo, 2003 "Intel" oficialiai pradėjo savo Centrino mobiliųjų technologijų platformos, į patį centrą, kuris buvo naujas x86 procesorius skirtas specialiai mobiliųjų kompiuterių plotas: Pentium M. Tai didžiausia pasaulyje mikroprocesorių gamintojas ėmėsi precedento žingsnis kuriant mobiliojo orientuotas procesoriumi populiariausias pasaulyje komandų rinkinys architektūra (ILA) buvo aiškus ženklas, kad mobiliojo revoliucijos pagaliau atvyko.Tiesą sakant,
jau prieš du mėnesius iki Centrino pradžioje Steve Jobs pareiškė 2003 metais, kai Laptop ", aiškiai pripažinti didėjančią dydžio ir įtaka nešiojamų kompiuterių rinkoje.
2003
m. mobiliojo revoliucijos buvo šiek tiek laiko padaryti, nors, ir jis padeda
savo Transmeta Crusoe.TM įdėti baterija žemėlapyje kaip pagrindinis klausimas, mobiliuosius produktus,
o jie pavyko įtikinti tiek Intel ir AMD, kad daugelyje situacijų, perkeliamumo ir lankstumas yra svarbūs mobiliųjų telefonų naudotojų nei efektyvumą.Netrukus po Kruzas buvo atidengtas Intel turite mobiliojo religijos didelis kelias, ir jie sujungti į grupę Izraelis dirbti naują mikroprocesorių architektūra sukurta specialiai mobiliųjų erdvėje.Originalus gandai aplink Banias, nes procesorius buvo pavadinta, turėjo Intel pradedant nei visiškai nuo nulio ir kuriant naujas procesorius nuo žemės; naują lustą, kaip teigiama, turi mažai bendro su arba PIII ar P4.As it turns out, šie gandai buvo neteisingi.
Banias arba Pentium M (kaip dabar vadinama) yra naujausia ir geriausia versija "Intel" palaimintas "P6" Mikroarchitektura, dėl kurio Intel 32 bitų darbalaukyje lustai iš Pentium Pro pro PIII buvo pagrįstas.Bet Banias yra keletas triukų iš P4 irgi, taip pat naujovių, kad jis išsiskiria iš perdirbėjų.
Šiuo straipsniu perimamas pažiūrėkite Banias aka Pentium M (arba PM), perdirbėjo center Intel Centrino platforma.Skirtingai nuo kai kurių mano ankstesni straipsniai, aš net ne bando padengti dauguma kas CPU Geek galbūt norėtumėte sužinoti apie PM.Aš padengti tik taškus, manau, yra įdomus ir svarbiausia iš didelio vaizdą perspektyvos.Žinoma, tai reiškia, kad aš Koloryzować keletą dalykų, kad mes palikti kitų dalykų visiškai.That being the case, aš ją taško vėl mano neseniai panaikintą praktika įskaitant bibliografija su nuorodomis į šaltinius gauti daugiau informacijos apie PM.Jei norite daugiau bendra procesoriaus funkcijas, ypač atsižvelgiant į energijos taupymo technologijas kaip Glaudesnis SpeedStep, tada jums reikėtų ieškoti ten.
Kaip pažymėta pirmiau, PM yra naujausias Iteration iš Venerabiles PPro (dar žinomas kaip "P6") architektūros, turbūt komerciškai sėkmingiems mikroprocesorių architektūra visą laiką.Intel standartas eilutė apie PM, kad jie, ko jie išmoko iš P4 ir sumaišyti jį su PIII, ir tai
yra tiesa, tam tikra prasme.Tačiau geriausias būdas pažvelgti į PM, yra evoliucinis iki P6 Mikroarchitektura.
Per šiuos keletą sekcijų, mes pažvelgsime į tai, kas žinoma apie Pentium M Mikroarchitektura.Deja, "Intel" buvo Skops su informacija, tačiau nėra pakankamai ten leisti mums sudarė

Sveiki draugai. Buvau INTEL mechanikas 12 metų .. Ir Intel gairės 2000
m. ir už tai, kad turi kelis branduolius turintis procesorius. Ir aš žinau, kad jie bandė pereiti prie 64 bitų architektūra. Atrodo, kad šis nebuvo kaip perspektyvus, kaip manyta anksčiau.Ir su didžiule 32 Užkandote programinės įrangos bazę, atrodo labai logiška, kad pamatytumėte, kaip ir dabar dual core ir vėliau quadruples core CPU ir net daugiau.
Kaip i priminti grįžti į šių dienų INTEL turėjo tvirtą kampe "bendrosios paskirties procesorius" kaip 486 o vėliau Pentium. Kartu su "gorgeus" i860 vectorial mokslo procesoriaus ..padarė kelis branduolius turintis procesorius geras požiūris, kad per ateinančius metus.
Jei analizės po Pentium nieko dramatiškai pasikeitė be greičio. Kuris negali būti paspartintas amžinai. Taigi 32 arba 64 bitai nėra longuer svarbu kaip integruoti Multicore procesorius

į sveikatą

labas,
yra pagrindinė duetu su 1.6G geriau nei Centrino su aukštojo dažnis.?
thnx.

taip tikrai Core 2 Duo yra geriau, kadangi ji geriau skaičiavimo pajėgumus .... ir daugiau talpyklos atsiminimai .....

Intel Core2Duo (32 bit only) yra vėliausiai vieną .. "Intel" taip pat turi planą Turtas quadcore procesorius.
n artėja prie AMD .. athlon yra naujausias viena ... jos taip pat dual core, bet ir 64 bitų.
Manau, kad greitis iš jų yra ta pati ... bet AMD gerai dirba su grafika, Vista.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back