kurių viena yra geriau Visual C + + arba Visual Basic for GUI

W

wajahat

Guest
Kuris iš šių kalbų yra geriau kurti GUI, Visual Basic arba Visual C + +. Kuris iš jų yra lengviau? Kuris iš jų yra suderinama su internetu? Bet koks atsakymas bus labai padėti.

Visual Basic yra lengviau, tačiau Visual C + + yra galingas.

Sakyčiau, kad VB yra lengviau, tačiau būtų rekomenduoti VC + + bet kuriuo metu per VB. Manau, kad abu yra internetas yra suderinami, tačiau jei norite tikrai gauti iki grynosios programavimą. gauti Visual.Net

Jūs turėtumėte pasirinkti kūrimo platforma, nore kalba. Daugelis kalbų novadays turi IDE, kuri leidžia lengvai kurti GUI. Istoriškai pirmoji buvo "Delphi (Pascal). Vėliau valstybės narės pradėjo savo "Visual šeimos (Basic, C + + ir tt) Šiandien galima pasirinkti iš daugybės kalbų. Taigi pradėkite nuo atrankos kalba žinote, ar kuri yra lengviau jums mokytis, tada pasirinkite platformą. Pavyzdžiui, kryžminio suderinamumo galiu naudoti Python + wxWidgets:)

Visual C + + yra geriau kurti GUI, kaip lyginti VB dėl savo galingų funkcijų ir gebėjimą kurti grafika

Ar kada nors bandėte LabWindows / Cvi? iš http://www.ni.com/lwcvi/ "National Instruments LabWindows / Cvi yra įrodyta, ANSI C integruota kūrimo aplinka, kuri suteikia inžinieriai ir mokslininkai su išsamiu programavimo įrankiai, sukurti bandymų ir kontrolės programas. NI LabWindows / Cvi sujungia ilgaamžiškumas ir pakartotinai naudoti ANSI C inžinerinių konkrečiai funkcijai skirtos priemonės valdymo, duomenų kaupimo, analizės ir vartotojo sąsajos kūrimas ". Jei esate vienas kūrėjas atsikratyti šių "+ +" headeches ...

VC + + yra geriausias Coz jis yra greitesnis ir stipresnis.

Jūs galite padaryti viską, su VC + +, bet vb turi savo ribas. (Howewer naujas vb versijos yra gana galinga. Tai gal šiek tiek vėliau vb bus kaip poweful kaip vc + +). Bet jeigu tu gali naudoti dotnet platforma man labai rekomenduoju VC #. Tai labai atsitiktiniai kūrėjas įrankis.

tai yra ta pati .. priklausys nuo to, ką kalba, kad jums bus patogu ..

Nė vienas iš aukščiau. Java + Apache Pivot. Paprasta kaip VB.NET, galinga, kaip C + + ir veikia beveik visur (Windows, Mac, Linux, Solaris), tiek kaip kompiuterio programa arba Webbrowser programėlė.

Turiu du (2) GUI padaryti Matlab "ir" Visual Basic 6.0 .. Mano pagrindinis GUI Matlab GUI .. Kai išbėgau Matlab GUI, jis automatiškai atidaro VB GUI .. Ką aš noriu išsiaiškinti, kaip bus į VB GUI uždaryti, kai aš išeiti arba uždaryti savo GUI į Matlab? Any help guyz? Ačiū .. bug1not

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back