Kur Vienādleņķu naudojami spiraliniai antenos? (Mano darbas)

A

ayy2023

Guest
hi all. aš noriu paklausti, jei kas nors iš jūsų žino, kas yra iš Vienādleņķu spiralės antenos sritys? ką jie naudojami? Žinau, kad jie turi apykaitinę poliarizaciją. kai technologijų vaikinas man pasakė, jie gali būti naudojama ir siekiant rasti sprogius kasyklas iš palydovo. jūs žinote kitus konkrečius papročius Vienādleņķu antenos? aš noriu papasakoti apie konkrečius pritaikymo dalies įvadinis mano disertaciją. visi help būtų dėkingi.

ayy2023 Kiek žinau, Vienādleņķu spiralės antena gali būti naudojama aptikimo palaidotas objekto žemės, nes iš jos naudos ir sukamaisiais poliarizacijos. jis vartojamas GPR (Ground Atvira Radarai) sistemų. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 5 minučių: [/color] [/size] hi all ..... Ar žinote, kas yra paūmėjimas lygis log spiralinės antenos? koks yra ryšys tarp deglo normos ir visa SPIRAL parametro, pavyzdžiui, spinduliavimo dėsningumo, poliarizacija, varža ir tt? ir kokie yra deglo normos poveikis mūsų log spiralinės antenos? Ar teisinga, kad deglo norma ribos yra 0,2

hi deglo norma, aš manau, jūs tai "a", kuris yra lygties r = r0 * e ^ (aφ) DYSON popieriaus, jis sako, kad jie padarė 40 skirtingų spiralės antenų su skirtingais parametrais, aš taip pat padarė 10 modeliavimai su = 0,7 1, 1,3 ir 0,3987 priežastis, kodėl jums gali galvoti 0,2

bet tiesa, kad savo ruožtu, priklauso teta? taip, kaip savo ruožtu, gali būti priklausė su poodiniais norma? Ar jūsų ne 10 simuliacijas tarp pilno posūkio ir vieną ir pusę apsisukimo? kai a = 0,7, 1 ir 1,5 kiek jūsų eilė? ne pusę savo ruožtu? o ya aš turiu varža 230 + J200 omų, kaip sumažinti tą įsivaizduojamą? ir jį atitinka, ką atitikimo varža 50 omų jungtis gali būti naudojama? turi mano spiralės naudoti BalUn? patinka tai, ką? atsiprašau, jei aš turiu klausimas thx daug

kas yra jūsų dažnių diapazone? jei jūs naudojate UWB kaip 2-18 GHz, tada galite ne atitikti savo įsivaizduojamą varža. jis įpratęs turėti įtakos daug. savo ruožtu, priklauso 2 parametrus. Pirmasis "paūmėjimas norma" antrasis yra beta versija, kuri yra kampas tarp dviejų Vienādleņķu spiralėmis, kurios gamina savo spiralės antena ranką. aš manau, kad jūs perskaitėte DYSON popierius (metai 1959), ji sako, tuos pačius dalykus, kaip jūs, bet ji nesako, jūs turite apriboti, kad taip. ji sako, kai jūs darote, kaip tu sakai, jūs turite gerą pavyzdį. kitaip jis nėra pasakyti, kas atsitiks. ir atsakyti į jūsų klausimą: jei vartojate r0 = 1 ir a = 1,1.3,0.7 jie abu neturite pasukti ar vieną ir pusę apsisukimo, kuris daro radiacija modelis neišsami ir skaldytos. mano tyrimas buvo mokslinių tyrimų šias teisines pasekmes. jūs galite pamatyti, ką jūs paprašykite naudojant HFSS save. jei jums reikia daugiau pagalbos man laišką iš [el.pašto adresas] ayy2023@yahoo.com [/email] ir i didnt naudoti Balun, bet aš kažką vietoj, kuris padarė VSWR mažesnis nei 2

mano dažnių diapazonas yra 1,8 - 6 GHz. kodėl ne jūsų spiralės reikia Balun? taip, kaip subalansuoti savo spiralės su bendraašius 50 omų varža?

mes ne naudoti bendraašius 50 Ohm, kaip jau sakiau, mes naudojome perėjimą nuo coaxial dviejų kabelį. ieškoti IEEE "1:100 Balun transformatorius" iš tikrųjų galite jį vadiname Balun.

aš galiu pamatyti savo dizainą, prašome? nes aš ne žinoti, perėjimą nuo coaxial į dviejų laidų kabelio ar mes galime pavadino jį "1:100 Balun transformatorius". Ar žinote, kaip sukurti Balun arba atitikimo varža mano log spiralinės antenos? turiu antena su maždaug 220 + J200 omų, HFSS dizainas, aš vienkartinę uosto centro spirale, tarp 2 vijose. aš noriu suderinti jį su bendraašiai 50 ohm.i nežinau, taip pat, kaip sukurti Balun arba atitikimo pilnutinės HFSS, nes esu naujas į šią programinę įrangą.

I used lygiakraščio trikampio mano galutinis projektas apskrito poliarizacijas kvazinuosavo Zenith PALYDOVINĖ.

aš ne imituoti su Balun. aš modeliuojamas kaip jei ji buvo šeriami du laidus. tai nekeičia spinduliavimo dėsningumo, bet ji pakeisti VSWR ir radau labai skiriasi VSWR mano modeliavimų. ir aš žinau, jei jūs įtraukėte savo vienkartinę uosto centre Jūsų radiacinės lange jūs turite sukurti tuštumą garsumą. tu gali valdyti savo imituoti imituoti? turiu darbas pristatymą rytoj. nori man sėkmės: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back