Kur tiksliai yra EBG struktūrų įdėtas?

S

sumit007

Guest
Sveiki .. Ar u pls pasakykite man, kur tiksliai yra EBG struktūrų įdėtas? Be mikrojuostelinių pleistras antena - yra šių struktūrų išgraviruotas ant žemės arba substratas arba Patch pati? Ar tik Pagrindo ir pleistras yra išgraviruotas formos EBG struktūras? Arba visus 3. Kitas klausimas: Kokios struktūros būti apibūdinta kaip EBG struktūrą kriterijus?

[Quote = sumit007] Be mikrojuostelinių pleistras antena - yra šių struktūrų išgraviruotas ant žemės arba substratas arba Patch pati? Ar tik Pagrindo ir pleistras yra išgraviruotas formos EBG struktūras? Arba visus 3. [/Quote] Tai priklauso nuo to, kokios struktūros turite ir ką taikymas. Yra keletas tipų EBG struktūras. Pirmieji projektai sudaro skylės išgręžtos substratas. Keletas kitų struktūrų skyles išgraviruotas į horizontaliąją plokštumą tik ir tt [citata = sumit007] Kitas klausimas:? Kokios struktūros būti apibūdinta kaip EBG struktūrą kriterijus [/quote] Apskritai, EBG strutures periodiškai struktūra žiniasklaidos, kad yra skirtos kontroliuoti elektromagnetinių bangų srautas. Dėl periodiškumas, jie sukurti dažnis regione, kuriame bangos neleidžiama skleisti.

Geras paaiškinimas. Aš sutinku su ozgur_io. Tai priklauso nuo to, ką jūs jį naudoti. Sveikinimai

Dėl plokščių EBG, kaip aš galiu išbandyti juostos atotrūkis efektyvumą? Ar naudokite vieną iš įkalbinėti-zondas arba mikrojuostelinių linija įmanoma? Ačiū. Rgds,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back