kur prijungti skydo

O

osmanpasali

Guest
Sveiki, mes sukūrėme elektroninę kortelę, kuri tiekiama nuolatinės srovės adapteris (ty be saugos įžeminti). kortelė langelį, ir langelis yra ekranuoti. Įdomu, kur man reikia prijungti skydą? nes nėra įžeminimas.

Aš šiek tiek supainioti savo klausimą. Turi būti grunto / žemės ryšį DC tiekimo dabartinius poreikius grįžimo kelias. ji gali būti, kad aš ne visai gauti, ką tu kalbi.

yra grąžinimo kelias (GND), žinoma, bet ką turiu galvoje sakydamas žemės trečiųjų maitinimo etapas Neutralus ŽEMĖS . DC adapteris dont turėti žemės ryšį. kiek aš žinau, skydas prijungtas prie žemės.

Sveiki, du vielos kintamosios srovės jungtys visada yra problemų saugos požiūriu. Kadangi jūs esate ne tiesioginės aukštos įtampos kintamosios į savo įrangą, šis projektas suteiks saugos priklausomai nuo adapterio transformatoriaus izoliacijos charcteristics. Tai yra dažniausiai naudojama įranga su plastiko gaubtai. Nuo grandinės požiūriu, metalinio gaubto apsaugo grandinę nuo išorės trukdžių ir prijungti jį prie grandinės taškas, kaip DC maitinimo grįžti teiktų potencialą, tokiu būdu užkertant kelią capacitively švirkštimosi triukšmo į sistemą, jei nuolat plūduriuoja. Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back