Kur gauti Atmel drugelis rinkinį?

M

makswell

Guest
Ar kas nors pasakykite man, kur gauti Atmel drugelis rinkinį? Aš bandė daug vietų be sėkmės. - Makswell

Gali būti, jie Arnt laimingas jį parduoti,, jie tryied primesti mūsų vietinį platintoją nupirkti tam tikrą minimalų 30 vnt.

Aš sutinku su jumis. Gali būti neįmanoma gauti tik 1 iš bet kur. - Makswell

Sveiki jimbies! Aš žinau tą vietą. Jie tikrai parduoti 1 Kit, bet pristatančios išlaidos čia kur aš gyvenu, buvo per didelis, kad aš turėjo pasakyti "ne". - Makswell

Hi Makswell, Taip, aš žinau. Laivybos kaina, prašau paprastu paštu, o ne UPS, o taip pat užsisakyti keletą elementų, kartu nedidinant siuntimo išlaidas. Tikiuosi tai padės.

[Color = Darkblue] Sveiki, Gal kas nors pasakykite man, koks modelis yra LCD ekranas. Kuris įmonė parduoda? Regards "ZE_DIB [/color]

Hi vasia_uvi, kodėl dont u pažvelgti į ebook skyriuje, yra įkelti ir taip pat yra n nuoroda akt prašymas ir eBook nuorodos skyrius. tiesiog padaryti šiek tiek ieškoti prieš u paštu: | beveik viskas yra čia .... : (Linkėjimai Sam

[Quote = sam_manchali] Hi vasia_uvi, kodėl dont ir pažvelgti į ebook skyriuje, yra nusiųsti ten ir taip pat yra n nuoroda akt prašymas ir eBook nuorodos skyrius. tiesiog padaryti šiek tiek ieškoti prieš u paštu: | beveik viskas yra čia .... : (Linkėjimai Sam [/quote] Gerai ... scuze man :). Kai aš įdėti mano postą, buvau klasėje .....: (Thanks!

Sveiki, Atmel AVR naują konkursą apie, jie r AVR sviesto skristi nemokamai žmonėms, kurie nori įstoti į konkursą platinti, aš kasykla nemokamai, pabandykite pamatyti, jei ir gali užsisakyti vieną. Sėkmės visi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back