Kur galima atsisiųsti Lindows iš?

E

EcraZ

Guest
Lindows galima atsisiųsti iš šių nuorodų hxxp: / / download.lindows.com / start_http_download.php dlobjid = 57, bet dėl kažkokių priežasčių ji negali sugalvoti?. kas gali pateikti nuorodą?

nauja versija lindows vadinamas "Linspire", bet Linspire atrodyti Live CD Linux .. ir naudoti Debian Linux nėra SUSE ... turi kas nors naudoti Lindows? lindows naudoti vyno + Linux Aš ieškau Linux + vynas tirpalui mano PC, nes kai kurie langai programas kaip visio2000 .. workview viewdraw ne linux versija .. ir aš stengiuosi naudoti RH9 + vynas 20040805 dar turi daug problemų dėl vyno .. (Kita OS yra WinXP ne Win98)

Lindows gamintojas neteikia nemokamu bandomuoju .. ir nėra tokio kaip nemokamą kopiją dalykas. Taigi jūs turite skaityti atsiliepimus apie produktą ir padaryti jūsų protas jį pirkti, ar ne.

Linspire siūlo nemokamai atsisiųsti tam proga. Jei jus domina, pabandykite google kartais "nemokamai Linspire sąskaita" ar kažkas panašaus, laimei, galite gauti vieną už tai.

Nr EGA įmonė teikė Lindows jų patvirtinamuosius sąrašą. Lindows yra tik mokymosi įrankis, skirtas Windows vartotojo su Linux pasaulyje. Tai nėra rimta OS

Linspire sako, kad jie naudoti win4linux ... pradžioje versija lindows naudoti vyno langai apps, bet vynas yra labai prastas emuliatorius .. win4linux kaip VMware gali emuliacija langus programas .. gal redhat galite naudoti win4linux m galite paleisti Windows bease eda apie win4linux

win4linux yra faktiškai prekiaujama versija vyno. Tai nėra gera patirtis man paleisti Windows programas ant tokios platformos, nors.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back