Kur galėčiau rasti grandinės vairuoti antena ne 125KHz?

Q

quoy

Guest
Kur galėčiau rasti grandinės vairuoti antena ne 125KHz? (Turiu antena 1.6uH) Kas lustai turi naudoti šios grandinės? Noriu aptikti Artumo kortelės per 10cm. Can anyone help me, Ačiū!

Manau, kad RDA, bent 125kHz. Apie Microchip svetainėje galite rasti projektavimo pavyzdžiai: ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/51115F.pdf ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00678b.pdf ar paieškos RDA dėl microchip.com

Gerai! Duok man visi apie UR tegus informacija siųsiu u Arba grandinės arba visų būtinų parametras UR grandinė.

[Quote = farhantariq] gerai! Duok man visi apie UR tegus informacija siųsiu u Arba grandinės arba visų būtinų parametras UR grandinė. [/Quote] Tiesą sakant, aš noriu padaryti kortelių skaitytuvą skaityti EM RFID kortelės ne 125kHz. Ir aš rasiu, Philips IC HTRC11001T, tačiau aš nežinau, kaip naudoti savo: cry:.

Galite naudoti taip pat U2270B nuo Atmel: pigūs ir patikimi.

[Quote = xirix] galite naudoti taip pat U2270B nuo Atmel: pigūs ir patikimi [/quote] Ačiū už jūsų nuomonę:.. D

u taip pat galite aplankyti d svetainės skyriuje parsisiųsti - h ** p: / / RDA handbook.de ji dokumentais, kuriuose yra formulių apie antena dizainas ir tt 4 RDA taip pat atviro kodo vykdomąjį failą, kuris padės u apskaičiavimo d parametrų 4 skirtingų vežėjas dažnius, pavyzdžiui 13.56MHz tt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back