Kuo skiriasi GSM ir GPRS radijo bandymai?

R

rhjang

Guest
HI Kuo skiriasi apie GSM ir GPRS radijo bandymai? GSM 11,10 12-14 sąrašas GSM RF tiriamųjų objektų, taip pat sąrašą tam GPRS bandymo elementų. F / P erroe, Tx galią, ORFS, įėjimo lygį ir cochannel rejectin. Ar šie elementai pakankamai LPS GPRS RF testas? Arba yra kitų spec GPRS RF testas? Thanks a lot.

Yra trys bandymų režimu agilent8960/cmu200 'ai gprs bandymo modelis:. ModeA (už TX) modeB (TX & RX, ne visiems telefonų) ir BLER (TX & RX) Apskritai, gprs testas yra toks pat kaip gsm be daugiaplyšių PWR testas TX ir bloko klaidų lygis testą (CS1/CS2/CS3/CS4) už RX.

Pagal 3GPP/GSM TS 43,064 "Apskritai aprašymas GPRS radijo sąsajos" (punktas 6.4):
GSM Fizinis RF sluoksnis yra apibrėžiamas GSM 05.xx serija rekomendacijas, kurios nurodo, be kita ko: - nešlio dažniai charakteristikos ir GSM radijo kanalo struktūros (GSM 05.02 [11]); - perduodamų bangų formas moduliavimo ir žaliavos duomenų perdavimo spartą GSM kanaluose (GSM 05.04 [13]) ir - siųstuvas ir imtuvas savybes ir eksploatacinių charakteristikų reikalavimai (GSM 05.05, [14]). Be EGPRS atveju moduliacijos formos iš esmės yra nurodžiusi, rotacija veiksnys mokymo sekas, kaip nurodyta GSM 05.04, [13] ir GSM 05.02 [11], kur aklieji aptikimo imtuvas.
Taigi, manau, kad tą patį radijo dažnių atitikties specifikacijas kaip GSM, taip pat galioja ir GPRS ... Hope this helps! mogwai.

Hi Guys turiu apie duomenų perdavimo greičius, GSM painiavos. Aš perskaičiau, kad .... "GMSK gamina 270,833 K simbolių per sekundę bruto perdavimo tarifą laiko tarpsnių yra 22,8 Kbps GSM yra skaitmeninė sistema su over-the-oro bitų sparta 270 kbps Diskretizacijos" & "Kalbėjimo tempas 13kbps ir duomenų perdavimo sparta 9.6kbps" "Duomenų norma 13kbps ir Normandijos norma 22.8kbps" * Aš neturiu jokios informacijos apie pusė ir pilnutinės spartos, todėl aš naudoju visą mokestį tik sumaištį. Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back