Ku diapazono PLL

Z

zeshan102

Guest
aš noriu sukurti Ku diapazono sintezatorius, kas bus geriausia topologijos gauti geriausia fazinį triukšmą galima naudoti IC sysnthesizer ir tada naudoti AKT multiplikatoriaus upconvvert Ku diapazono kiek geriau fazės triukšmo Req prieš daugiklis, aš esu dairausi 90 dBc 10 kHz. Ačiū

manau, kad integruota ne lustas Aš esu projektavimas IC. bet gali ir paaiškinti, kas tai ir reiškia integruotas arba mikroschemos

Aš turiu galvoje, kad bus ir dizainas UR PLL naudojant ICS jau yra rinkoje arba u ur own IC dizainas?

Jūsų fazinį triukšmą, 10 kHz, bus labai priklauso nuo kilpos filtro pralaidumo, kad jūs pasirinkote. Ku diapazono nuo 12 iki 18 GHz, kuri yra gana didelis. Dauginant išėjimo dažnis gauti iki 12 GHz ne eiti, fazinį triukšmą skaidytis ~ 6 dB vienam koeficientą 2 (padauginus iš 16, jums kainuos 24 dB fazinį triukšmą). Galbūt jums galėtų naudotis išorės atskirtį po VCO etape, prieš prescaler gauti RF dažnio diapazoną, kad integruota su PLL priims. Dave

Manau, kad nacionalinės / Analog / Perigrine eiti iki ~ 6 GHz arba tiek. Galbūt norėsite pažvelgti iš hetito dalių, jie gali būti gali sudėti atskiras sprendimas. Tai nelengva užduotis, turi būti tikri. Dave

Sveiki Dave; Ar jūs norite pasakyti, kad Ku diapazono inžinieriai turėtų projektuoti atskiras PLL naudojant tranzistorius?

Na, juosta link, kur MMIC dalykų pradeda atsitikti, jei perdavimo linijos ir keramikos substratas, viskas. Norėčiau būti gundomas dizainas VCO diskretiškai ant substrato, ir naudoti atskiras prescaler VCO išėjimo į kažką, kad gali priimti Multi-modulio prescaler. Id būti dar labiau domina nuo lentynos vieną pirkti, nes darbo suma, ji gali imtis statyti vieną. Hetitas ( http://www.hittite.com/index.cfm ), kai taikomas dalimis, tačiau jie buvo tiesiog pirmas atėjo į galvą. Dave

Sveiki; Zeshan102 rašė:
negali atidaryti interneto svetainės yra teisinga šiuo adresu
Bet aš atidarė website.Copy URL adresas jūsų Explorer?.

Žmonės buvo padaryti dešimtmečius Ku diapazono generatorius, ir mėginių, kurią skatina someting kaip 100 MHz XTAL osciliatorius ir uždaryti kilpa mėginių išėjimo. Šiandien galite gauti didesnę XTAL vairuoti dažnis, pavyzdžiui, gal 250 MHz, suteiks jums šiek tiek daugiau tiuningo prieš slapyvardžius. Sunku įveikti senosios mokyklos stiliaus grandinės, nes RF etapo mėginių turi daug mažesnis būdingas fazinį triukšmą, nei skaitmeninės vartų.

Ar yra didelis skirtumas tarp šių struktūrų fazinį triukšmą: 1) projektavimo L-band PLL ir padauginkite jį iki Ku-diapazono, arba 2) projektavimo Ku-band PLL tiesiogiai? Manau, kad pirmasis bus geriau fazinį triukšmą. Ar ne?

i realizuoti Ku dažnių PLL naudojant hittte VCO HMC529LP5 naudojant atskirtį 4 PIN užraktas apie 3 GHz PLL lusto ADF4153.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back