KT / C triukšmo jungiklis perjungiamas kondensatorių grandines

M

minxin_zhou

Guest
Ar kas nors pasakykite man, kodėl kT / C triukšmo sukelti jungikliai perjungti kondensatorių grandines galima pašalinti differencial konfigūracijos? Tai gerai žinoma, kad kompensuoti ir 1 / f triukšmas gali būti šalinamas CD (corelated dvigubą ėminių ėmimo) technika. Bet kodėl šis triukšmas gali būti panaikinta?

Aš nemanau, kad tas triukšmas gali būti pašalintas. Skirtumas struktūra duoti gerų psrr ir slopinti bendrą režimu triukšmas.

skirtumas konfigūracija nebus sumažinti kT / C triukšmo

[Quote = minxin_zhou] Ar kas nors pasakykite man, kodėl kT / C triukšmo sukelti jungikliai perjungti kondensatorių grandines galima pašalinti differencial konfigūracija? Tai gerai žinoma, kad kompensuoti ir 1 / f triukšmas gali būti šalinamas CD (corelated dvigubą ėminių ėmimo) technika. Bet kodėl šis triukšmas taip pat gali būti panaikinta? [/Quote] šiluminis triukšmas nėra šalinamas naudojant differencial konfigūracijos. Ji visada ten. Jūs galite tik padidinti kondensatoriaus mažesnis naudojant mažesnio signalo pralaidumo. Bastos

Radau kai literatūrų, kad kT / C triukšmas sukelia jungikliai, gali taip pat pirmą kartą buvo tvarkingai atšaukti, naudojant CDS technika. Aš esu supainiotas su šios išvados, nes aš manau, kad šilumos negalima pašalinti. Nuoroda žemiau: Prašome žr. psl Nr.12.

diffrential konfigūracijos kartais boubles KB / C triukšmo, niekada sumažinti.

kT / C triukšmo galios dvigubai naudojant skirtumas struktūrą, tačiau įtampos sūpynės bus dvigubai taip pat tokiu būdu sukelto 4x signalo galios, todėl 3 dB SNR pagerėjo, palyginti su vieno cokolio vienas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back