kryžiaus koreliacijos ir auto-koreliacija klausimas

A

abhigopal

Guest
Hi all, Turiu klausimą! Turiu vektorių (masyvo elementų) ir man reikia apskaičiuoti auto koreliacijos matrica tai. Kaip tai padaryti Matlab. Ši matrica turi būti Toeplitz ir simetriškas. Taip pat tomis pačiomis linijomis, Kaip atlikti kryžiaus koreliacija tarp 2 komplektai elementus (masyvai vėl) naudojant MATLAB. Man reikia visa tai dėl darbo Esu daro Statistiniai Signal Processing, Dėkojame visiems Abhi Pastaba Moderatoriai: - Aš parašė šią msg į DSP forumą kaip gerai! Bet aš maniau woul gauti greičiau reaguoti čia. Prašome ištrinti kitas pareigas, jei reikia, bet būčiau dėkingas, jei jis lieka ten taip pat! Ačiū

PLZ imtis padedant knyga MATLAB "ingle ir proakis" thamson paskelbimo

Sveiki, MATLAB, galite naudoti komandą "xcorr", siekiant rasti koreliacija. komanda užima vektoriaus ar du ir apskaičiuoja koreliacijos ir tarptautinių corelation. Bet problema yra ta, kad iš įdėti yra vektoriaus! turite dvi soloutions rasti koreliacijos matrica. 1 - keisti xcorr rezultatas koreliacijos matricos forma elementai. 2 - arba pakartoti jūsų duomenis ir pakeisti jį į matricos formą ir naudoti "cov" komandą siekiant rasti koreliacijos matrica! Tikiuosi, jums rasti tai naudinga. tavo.

jūs galite naudoti xcorr ir pamatysite, kaip jį naudoti iš MATLAB padėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back